Новини про зірок
Подобається

СЕНСАЦІЯ: Відомий актор Чарлі Шин вилікував ВІЛ

11/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
СЕНСАЦІЯ: Відомий актор Чарлі Шин вилікував ВІЛ

Чарлі Шин заявив, що вилікувався від ВІЛ

У 2015 році широкій громадськості стало відомо, що голлівудський актор Чарлі Шин серйозно хворий. Зірці серіалу «Дві з половиною людини» діагностували ВІЛ, з яким він пізніше вирішив боротися експериментальними ліками, — Корупція Стар

Популярне: Сірий плащ і більше нічого: Ані Лорак роздяглась для камери (ФОТО)

Шину був прописаний препарат PRO 140, який, як було обіцяно, повністю повинен був позбавити його від тяжкої недуги і, за словами Чарлі, ліки зробило свою справу. Тепер Шин повністю здоровий. Принаймні, він так вважає.

Чарлі говорить, що раніше прописана йому терапія не давала ніяких результатів. Навпаки, ліки, запропоновані офіційною медициною, робили з нього не ту людину і доводили його до «грані недоумства»: «Коли я вперше почув про хворобу, я знав, що це не смертельний вирок, а просто дуже великий облом, — оптимістично заявив 51-річний актор. – Я приймаю дар життя. Я міг би втекти і сховатися, але воліють відкрито і відверто говорити про свої проблеми, це мій шлях».

Зазначимо, що PRO 140 – це не підпільні ліки, що виготовляється в Мексиці, наприклад. Препарат був створений у Ванкувері, штат Вашингтон, в якості заміни традиційної антиретровірусної терапії ВІЛ та Сніду. Як повідомляє Daily Mail, він не виліковує від ВІЛ, але не має побічних симптомів, таких як дезорієнтація, втрата пам'яті, слабкість і т. д. PRO 140 являє собою щотижневі ін'єкції, а не щоденний набір таблеток.