Новини про зірок
Подобається

«Боюся втратити віру і любов», — Оксана Марченко дала надвідверте інтерв’ю

11/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Боюся втратити віру і любов», — Оксана Марченко дала надвідверте інтерв’ю

Оксана Марченко: Віра відіграє велику роль в моєму житті, це моє повітря.

В інтерв'ю «КП в Україні» Оксана Марченко розповіла про свої головні правила життя, — Корупція Інфо

Популярне: Сірий плащ і більше нічого: Ані Лорак роздяглась для камери (ФОТО)

За словами телеведучої, в житті вона завжди залишається собою.

«…Робити те, що добре вмію робити, високо тримати прапор, на якому написано "Люблю", уникати тих, на чиїх прапорах написано "Ненавиджу" — мені з ними не по дорозі. Хочу бути добрим другом, мамою, дружиною, дочкою, вірити і бути корисною людям. Боюся втратити віру і любов», — таких принципів дотримується Оксана.

Розповіла ведуча і про свої відвідини Зимненського Святогірського Успенського монастиря у Володимирі-Волинському.

«…Я дуже люблю це місце. Там незвичайна атмосфера, настоятелька — ігуменя Стефана, сестри. Вони теж наша родина, як і багато тисяч православних по всій Україні. Віра не просто грає велику роль в моєму житті, це моє повітря. Все найкраще, чого я досягла, — я досягла з Богом, все, в чому помилялася — сама. Але знаєте, християни — здорові егоїсти, вони не хочуть померти і знають, що це реально. Уявляєте, скільки доброго можна зробити, якщо вірити, що можливо стати безсмертним?» — розповіла теледіва.

Оксана впевнена: незалежно від того, вірить людина в Бога чи ні, вона у будь-якому випадку несе відповідальність за свої слова і вчинки.

«І якщо людина не припиняє поширювати брехню, обмовляти, оббріхувати, якщо не кається в цьому, то нехай не питає потім, чому вона так нещасна», — вважає Марченко.