Новини про зірок
Подобається

І не боїться: Меладзе жорстко розкритикував російський шоу-бізнес. Деталі приголомшують!

09/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
І не боїться: Меладзе жорстко розкритикував російський шоу-бізнес. Деталі приголомшують!

Днями Валерій Меладзе відверто відповів на питання користувачів одного з російських розважальних порталів. 51-річний співак висловив думку про те, що вітчизняна естрада потребу в серйозних змінах. Валерій Меладзе вкрай рідко дає інтерв'ю на особисті теми, — передає Корупуція Інфо

Популярне: А труси де? Леся Нікітюк шокувала всіх новим фото! Не впадіть від побаченого!

 

 Зате про те, що відбувається з сучасною російською естрадою, він говорить дуже охоче. Днями співак поділився своєю думкою щодо цього питання з користувачами сайту The Question. «Коли я сьогодні дивлюся музичні канали, то розумію, що там йде битва на рівні, який мені просто не цікавий.

Не тому, що я сноб, не тому, що я розмірковую як людина, невдоволено бурчав на молодше покоління. Адже дійсно все погано!» — заявив артист.

Втім, Меладзе знає, як змінити ситуацію на краще: співак вважає, що потрібно значно скоротити кількість музичних премій.

Крім того, він упевнений, що російській естраді не вистачає креативу і всі виконавці дуже схожі між собою. «У мене навіть більше претензій не до самої естраді, а до загальним станом нинішнього шоу-бізнесу: не вистачає композиторів і продюсерів, здатних знайти таку команду, яка створить щось яскраве.

Більшість продюсерів — це або чиїсь чоловіки, які в музиці ні чорта не розуміють, або люди, які просто непогано вміють рахувати гроші. Це менеджери, а справжній продюсер — це творець», — упевнений виконавець хіта «Обернитесь».