Новини про зірок
Подобається

«Я б навряд чи якийсь свій талант зміг показати», — Дуже відверте інтерв’ю Ігора Кондратюка про українські шоу та минуле

08/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Я б навряд чи якийсь свій талант зміг показати», — Дуже відверте інтерв’ю Ігора Кондратюка про українські шоу та минуле

Ігор Кондратюк: «Зараз здивувати людей неймовірно важко»

У суботу, 6 травня, на телеканалі СТБ відбувся перший прямий ефір шоу «Україна має талант. Діти-2», — Корупція Стар

Популярне: ТЕРМІНОВО!!! Відому акторку вкусила акула! Просто під час зйомок ! Шокуюче відео!

На сцені своїми номерами глядачів і суддів шоу вражали і захоплювали Єгор Гармаш, Еліна Ледянкина, Богдан Несторівський, «RAP school in Ukraine», Нана Притула, Влад Ониськів та Вероніка Морська.

Під час голосування нашим журналістам вдалося поспілкуватися з Ігорем Кондратюком.

Ігор, Ви суддя вже не перший рік. Скажіть, цей сезон «Україна має талант. Діти» чимось Вас здивував, або Вас вже нічого не може здивувати взагалі?

Я такий же глядач, як і всі, хто дивиться телевізор. Очевидно, людей здивувати зараз нереально важко. Зараз така історія, що людину бере тільки харизматичний, цікавий учасник. Його рівень співу, танцю, пластики, акробатики майже не має значення. Тому що за стільки сезонів ми бачили дуже хороших, одних з кращих, умовно кажучи, на планеті дорослих, мається на увазі, учасників. Тому зараз люди голосують за харизматичність, якусь, може, дивну історію, може, якусь сумну історію. І в цьому сенсі досі з'являються люди, які дивують, які є, так би мовити, «героями нашого часу» з різних причин: або в силу таланту або в силу харизми якийсь дуже дивною, або в силу того, що ми розуміємо, що це перспектива, перспективний учасник, і надалі за ним буде дуже цікаво спостерігати. А так, звичайно, просто танцем, співом… чим ще здивувати? Нічим. Це, як з кіно. Кіно продовжують знімати вже більше, ніж сто років, і, здавалося б, уже все знято. Разом з тим є цікаві драматургічні ходи, є прекрасна гра акторів, і в цьому сенсі наше шоу може тривати вічно.

Особисто для себе Ви виділили учасника з неповторною харизмою, за якого будете вболівати?

Так, я виділив, але я не можу називати, тому що сьогодні відбувся перший півфінал, тому це буде не дуже коректно стосовно інших учасників.

У Вас на шоу склалося амплуа дуже серйозного і суворого судді…

У нашому журі хтось же повинен говорити дітям якусь тверезу оцінку своїх можливостей у нашому змаганні. Тому що приходять з різним рівнем підготовки, приходять з різним рівнем бажання. Я просто так влаштований, що не можу сказати людині, яка просто дуже хоче і навіть харизматична, «так», якщо ця людина, на мій погляд, не дотягує до якогось рівня. У цьому сенсі на моєму місці міг бути хтось інший з таким же складом оцінки та оцінки член журі. Я повинен таким бути, бо хтось же повинен бути суворим і тверезим в оцінці.

Ніколи не хотіли змінити цій своїй ролі в журі?

У мене було кілька моментів, і вони завжди є, коли мені здається, що я проголосував неправильно, неправильно вибрав, неправильно оцінив. Особливо це буває тоді, коли я дивлюся в ефір запису і розумію, що я трошки був неадекватним, помилився. Яскравий приклад – виступ у першому прямому ефірі RAP school in Ukraine. Сидячи в залі, я не розумів слів у їх виконанні, але коли подивився їхній виступ у повторі, то все зрозумів. Так, вони абсолютно досконалими, тому що вони молоді, але слова телеглядач зрозумів. Я ж нічого не зрозумів. Може, у когось виникла думка, що я не зрозумів сенсу, але я просто не зрозумів слів. Якщо б я мав можливість повернути час назад, то я, звичайно, сказав би, що ваші слова були зрозумілі, але ви все одно невмілі репери, не такі, як ваш учитель Лоїк. Це нормально і зрозуміло.

Якщо б таке шоу «Україна має талант. Діти» було у Вашому дитинстві, які б свої таланти Ви там представили? Чи Ви б побоялися і не пішли на таке шоу?

Я не думаю, що я б представив якісь таланти. Річ у тому, що у своєму дитинстві я мав смішний титул, здається, «Чемпіон району з бальних танців». Це було трошки несерйозно, це був такий наш сільського району рівень. Навіть смішно говорити про це. Я б навряд чи якийсь свій талант зміг показати, бо захоплювався в основному футболом, але це все одно було на другому місці. Тому що на першому місці у мене було навчання. Я був відмінником і закінчив школу з золотою медаллю. Мене цікавили точні науки, фізика, астрономія.

І, чесно кажучи, тут жоден з учасників не демонстрував фізику або астрономію. До речі, у моєму дитинстві цих новітніх способів, за якими можна на пальчиках порахувати великі двох або навіть чотирьох значні числа, не знали. Була досить закрита країна. Може, звичайно, і знали про це якісь викладачі в Києві або Москві, але в моєму Каланчацьку таке відомим не було. Я думаю, що не зміг би виступити на такому шоу. Хоча… Ще ж історія полягає в тому, що я дивлюся телевізор і хочу взяти участь. Тоді було інше телевізійне свого роду талант-шоу «Що? Де? Коли?», який для мене був зразком. Я читав книжки і хотів туди потрапити, і туди в підсумку потрапив. Власне кажучи, з цього і почалося моє знайомство з телебаченням. Якби я тоді бачив таке шоу, яке у нас зараз йде, то, може, навчився запам'ятовувати число p до якогось десятитисячного знака, тому що у мене в дитинстві була чудова пам'ять, і я вивчав віршики просто на раз.

Буквально на днях будуть перші прямі ефіри «Євробачення». Скажіть, Ви задоволені рівнем підготовки України до такого великого конкурсу?

Україна повністю готова до «Євробачення», сумніву немає. Я вже бачив сцену тижнів півтора-два тому. А в чому може бути неготовність? Все одно комусь не сподобається, хтось виступить гірше, ніж планується. Сцена готова, глядацькі місця є, квитки продаються, і я маю навіть кілька квитків, в тому числі на фінал. На півфіналах буду присутнім в залі, а ось фінал, на жаль, не зможу подивитися, бо буде як раз прямий ефір «Україна має талант. Діти». Загалом, думаю, все буде нормально. Я не розумію такого величезного ажіотажу, який у нас знявся. Це тому що у нас дуже мало буває хороших, класних, на рівні заходів.

Якісь поради або слова підтримки висловлювали Жені Галичу і групи «О. Torvald»?

Я з ним знайомий зовсім поверхово, і, відповідно, поради йому давати не можу. Єдине, що можу сказати, я бачив його на концерті Invictus Games, і там його англійська була на багато краще, ніж на відборі на «Євробачення» на каналі СТБ. Тобто хтось з них займається. Крім того, у нього з'явився бек-вокал, дівчина, яка трошки йому допомагає дотягнути те, що треба дотягувати. Працюють.