Новини про зірок
Подобається

Шквал критики посипався на подружжя Горбунових: Відвезли немовля на курорт

08/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шквал критики посипався на подружжя Горбунових: Відвезли немовля на курорт

Катя Осадча відвезла на відпочинок свого маленького сина

Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка нещодавно вдруге стала мамою і розповіла про зайві кілограми після вагітності, поділилася у своєму мікроблозі у соцмережі Instagram фотознімком з відпочинку, зізнавшись, що у відпустку вони з чоловіком Юрієм Горбуновим вирушили разом з новонародженим сином, — Корупція Стар

Популярне: ТЕРМІНОВО!!! Відому акторку вкусила акула! Просто під час зйомок ! Шокуюче відео!

«Наша перша спільна подорож», — підписала фото Катя Осадча. На ньому зображена дитяча коляска зі сплячою дитиною на тлі морського узбережжя.

Фолловери ведучої в коментарях до посту відразу ж почали сперечатися, чи варто з такою маленькою дитиною вирушати у відпустку за кордон. Думки розділилися – хтось підтримував новоспечених батьків, а хтось і докоряв за безвідповідальність.

18380876_235554106927125_3908356360311406592_n-768x575

«Яка ви молодець! А то ми вже почали хвилюватися, що малюк залишився вдома, без мами», «клас! Маленький мандрівник! Гарного відпочинку», «Іван-царевич на відпочинку», «да ладно, у всьому прогресивному світі діти подорожують з батьками після другого місяця життя. В Європі немовлят беруть з собою скрізь з самого народження: ресторан, гості, відпустка, і організм навпаки адаптується до способу життя батьків. Це все совкові заморочки, не можна показувати, не можна подорожувати» (орф. і пункт. авторів збережені. Прим. ред.), — пишуть підписники в підтримку Осадчої.

«Маленький», «мені здається, можна було б і потерпіти заради малюка, він все-таки ще маленький», «але переліт заборонений грудним малюкам», «а хіба можна таку крихітку на курорт брати?» (орф. і пункт. авторів збережені. Прим. ред.) — дивується рішенням батьків інша половина підписників.

Нагадаємо, Катя Осадча у своєму мікроблозі у соцмережі Instagram ще з початку травня публікує фотографії з моря. Проте точне місце, куди поїхала новоспечена сім'я, не розголошують.