Новини про зірок
Подобається

Галкін налякав УСІХ фанів! Ніхто не розуміє що коїться! Що ж з ним відбувається?(ВІДЕО)

08/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Галкін налякав УСІХ фанів! Ніхто не розуміє що коїться!  Що ж з ним відбувається?(ВІДЕО)

Шоумен повеселив передплатників пародією на телеведучу Олену Малишеву і записав нове відео у стилі серіалу «Гра престолів». Артист представив, як розвивалися події в культовому фільмі, якщо б одна з ролей у ньому дісталася Олені Малишевої, передає Корупція Стар

Популярне: Тіна Кароль не на жарт здивувала фанів! Такою її ще не бачили! Тримайтесь міцніше Ви будете вражені!

 

Елена Малышева в Игре Престолов. Жить здорово, когда зима близко. #еленамалышева #ужасынашегогородка #максимгалкин

Допис, поширений Максим Галкин | Official (@maxgalkinru)

Поки шанувальники «Гри престолів» в усьому світі з нетерпінням жадають побачити прем'єру сьомого сезону серіалу, яка відбудеться вже в липні, Максим Галкін вирішив скрасити фанатам очікування. Гуморист зняв свою версію культового фільму. Спочатку він записав і виклав в мікроблог відео, в якому постає суворим господарем замку, відпочиваючих підданих.

А потім Максим Галкін вирішив уявити, яким був би серіал «Гра престолів», якщо б одна з ролей у ньому дісталася ведучою програми «Жити здорово!» Олени Малишевої.

Відео з пародією на головного теледоктора країни Максим Галкін опублікував у мікроблозі. Починається воно з пісні, яка звучить на заставці серіалу. Потім у кадрі з'являється сам артист і голосом Олени Малишевої, на тлі не припиняє звучати музики, вимовляє:

«Я, Олена Малишева, перебуваю в будинку у Максима Галкіна. Злі язики кажуть, що тут дуже похмуро, страшно і бродять якісь примари. Але в дійсності, подивіться, як тут світло, красиво, затишно і зовсім…»

На цих словах гасне світло і замок занурюється в морок. «Ой, щось трапилося! – продовжує голосом Малишевої Галкін. – Герман Шаєвич, дайте свічку. Та не цю, а яку можна запалити. Але от бачите, все чудово!».

Безстрашна «Олена Малишева» продовжує оглядати замок зі свічкою в руках і раптом бачить істота у всьому білому. «А це вам, напевно, заліза не вистачає? — ставить доктор діагноз привидові. – Христос Воскрес, це я на всяк випадок». Передплатники Максима Галкіна, першими побачили «реліз» нового сезону «Гри престолів» за версією артиста, прийшли в захват від дотепної пародії.