Новини про зірок
Подобається

Скандал! Кіркоров вилаявся на журналіста! Такого нахабства не очікував НІХТО!

07/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Скандал! Кіркоров вилаявся на журналіста! Такого нахабства не очікував НІХТО!

Король російської естради вилаявся, коли його попросили прокоментувати скандал в Підмосковськй школі, — передає Корпуція Стар

Популярне: Тіна Кароль не на жарт здивувала фанів! Такою її ще не бачили! Тримайтесь міцніше Ви будете вражені!

 

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що 30 квітня, коли Філіп Кіркоров відзначав своє 50-річчя, в одній з шкіл кожну зміну включали пісні поп-короля, діти зачитували у гучномовець уривки з його біографії, а старшокласники навіть зробили спеціальний відеоролик.

Журналісти НСН попросили Філіпа Кіркорова прокоментувати цю новину. У відповідь вони почули нецензурну лайку. «Ви мене всякою …. [фігньою] зараз займаєте. Мене це абсолютно не хвилює», – вкрутивши міцне слівце Кіркоров відповів журналістам.

Співак був вкрай обурений тим, що його турбують з такого приводу. Він пояснив, що відпочиває після масштабного святкування ювілею, і зажадав, щоб журналісти залишили його в спокої.

Новина про «тортури піснями Кіркорова» вже встигли прокоментувати представники шоу-бізнесу та політики. Микола Басков заявив, що «вже краще Кіркоров, ніж група «Ленінград», а депутат Віталій Мілонов назвав все, що відбувається «бісовщиною».