Новини про зірок
Подобається

Дмитро Дюжев оголюється перед публікою в Сімферополі і Севастополі

07/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дмитро Дюжев оголюється перед публікою в Сімферополі і Севастополі

Актор Дмитро Дюжев відкриє перед кримською публікою не лише душу, а й тіло. За сценарієм вистави «Вільна любов» головний герой, якого виконує Дюжев, приймає на сцені ванну, — передає Корпуція Стар

Популярне: Неймовірна розтяжка.. Крістіна Орбакайте показала як тримає себе в формі (ФОТО)


Вистава «Вільна любов» режисера Житінкіна – постановка п'єси «Ці вільні метелики» американського сценариста Леонарда Герша – відбудеться в Сімферополі і Севастополі 14 і 15 травня. У центрі сюжету – сліпий хлопець на ім'я Дон, покинув рідну домівку заради вільного життя музиканта. Оселившись в квартирі, він виявляє по сусідству ексцентричну актрису на ім'я Джил. Закохавшись одне в одного, спільними силами вони намагаються здійснити свої мрії.
активний відпочинок і власні виступи.
«Вільна любов» – це «фунт ізюму», враховуючи зірковість виконавців, задіяних у цій виставі, – Дмитро Дюжев, а також Сергій Никоненко, Тетяна Лютаєва (Ягужинская з «Гардемаринів») і Дарина Фекленко, – йдеться в повідомленні організаторів вистави в Криму. – Кажуть, Дюжев настільки серйозно працював над роллю, що навіть зустрічався зі сліпим бізнесменом з Підмосков'я, які досягли, незважаючи на сліпоту, великих успіхів».
Читайте: Співачка Альона Свиридова вірить у процвітання Криму після появи мосту
За сценарієм глядачів вистави «Вільна любов» чекає несподіване відкриття. Герой Дюжева – не крутий і брутальний хлопець, а щирий, наївний і душевно чиста людина.
Дмитро Дюжев – знаменитий актор театру і кіно, режисер. Популярність акторові принесла роль Космосу в телесеріалі Олексія Сидорова «Бригада» (2002), а визнання у кінокритиків – виконання ролі бандита Саймона в «чорній комедії» Олексія Балабанова «Піжмурки». З 2006 року Дмитро Дюжев є актором МХТ ім. Чехова.