Новини про зірок
Подобається

Переможець «Голосу країни-7» вперше з’явився на обкладинці глянцю (ФОТО)

05/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Переможець «Голосу країни-7» вперше з’явився на обкладинці глянцю (ФОТО)

Священик Олександр Клименко вперше з'явився на обкладинці глянцю (фото)

Переможець «Голосу країни-7» прикрасив обкладинку популярного видання.
Переможець головного вокального проекту країни «Голос країни-7» Отець Олександр прикрасив обкладинку журналу «Телескоп» і розповів про своїх дітей, про те, як ставиться до критики, і чому участь у проекті важливіша за перемогу, — Корупція Стар

Популярне: Вагітна Фреймут шокувала всю країну новим фото!

У відвертому інтерв'ю багатодітний батько з Березані Олександр Клименко зазначив, що прийшов на «Голос країни», щоб достукатися до сердець глядачів:

«Перемога для мене не була самоціллю, адже це всього лише коротка мить. Участь виявилася цікавішою за будь-які досягнення, дала можливість познайомитися з величезною кількістю прекрасних людей, знайти нових друзів. Я прийшов на проект, щоб достукатися до сердець сотень людей і хоч трохи наблизити їх до Бога».

67866107a60d6c121d52fb2f50099299

Крім того, переможець «Голосу країни-7» поділився, як ставиться до критики на свою адресу:

«Якщо озиратися по сторонах і постійно з'ясовувати, що ж скаже «княгиня Марія Іванівна», ніяку роботу не зробиш. Догодити всім неможливо. Я ж хотів бути таким, який є. Якщо це комусь не сподобалося, що ж, зробіть по-своєму. Я не збираюся ображатися на тих, хто мене в чомусь засуджує. Значить, мені судилося пережити такий жорсткий аналіз».

Цікаво, що діти Олександра Клименка успадкували його музичний талант і вже проявляють свої здібності, а його дочка мріє взяти участь в проекті «Голос. Діти».

«Син пробує себе в хоровій пісні, але поки не виконує соло. А старша дочка виступає дуже активно і, можливо, незабаром зможе втерти татові носа», — зазначив Отець Олександр.