Новини про зірок
Подобається

Дуже відверто: Вікторія Боня вперше розповіла про життя після розставання з чоловіком

05/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дуже відверто: Вікторія Боня вперше розповіла про життя після розставання з чоловіком

Вікторія Боня вперше розповіла про життя після розставання з чоловіком (ФОТО)

Після розставання з Алексом Смерфітом Вікторія Боня переїхала з Монако в Лос-Анджелес. У інтерв'ю порталу Wday.ru телеведуча зізналася, що на новому місці відчуває себе як вдома, — Корупція Стар

Популярне: Вагітна Фреймут шокувала всю країну новим фото!

А от повернення в Росію в плани Вікторії не входить. «Я люблю свою країну і її людей, люблю бувати на батьківщині, але, напевно, я все-таки людина світу», — поділилася Боня.

Зараз Вікторія впритул зайнялася кар'єрою. Боня займається новим проектом під назвою «День з легендою». «Суть проекту не тільки в тому, що ми робимо інтерв'ю з зірками великого спорту, але і проводимо з ними весь день, протягом якого кожен ділиться своєю філософією життя. А також вони відкривають завісу свого улюбленого проведення часу», — розповіла телеведуча.

За словами Боні, з Алексом вони залишилися в добрих стосунках. Вихованням дочки Анджеліни вони займаються разом. Вікторія зізналася, що не рахує кількість днів або годин, проведених дівчинкою з нею або Смерфітом. «Ми її сім'я. У нас є одне головне правило, яке ми не порушили жодного разу за всі п'ять років. 

Дочка ніколи не знаходиться наодинці з нянею. Вона завжди або з бабусею, татом чи мамою — це наше правило, і саме тому у нас виходить поєднувати подорожі і роботу», — поділилася Вікторія.

Боня додала, що жити Анджеліна буде з нею в Лос-Анджелесі, але Алекс зможе бачитися з нею в будь-який час. Як раз зараз дівчинка гостює у тата.