Новини про зірок
Подобається

Бідолашні рідні..: Відома телеведуча не може побороти наркозалежність. Деталі ШОКУЮТЬ

04/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Бідолашні рідні..: Відома телеведуча не може побороти наркозалежність. Деталі ШОКУЮТЬ

У Дани Борисової не виходить кинути наркотики

У даний момент актриса та телеведуча Дана Борисова, знаходиться в реабілітаційному центрі в Таїланді. Методи тамтешнього лікування вельми сумнівні, чому Борисова перебуває в глибокій депресії. Про те, як вона переносить лікування, актриса повідала громадськості, — Корупція Стар

Популярне: НЕЙМОВІРНО: Жінка Володимира Кличка вдруге стала мамою (ФОТО)​

Жорстокі умови реабілітації

Умови в реабілітаційному центрі в Таїланді, де зірка проходить лікування, дуже жорсткі. Актрисі заборонили використовувати телефон, що викликало з її боку обурення. Хоча, міра, досить логічна, щоб запобігти втечі або купівлю наркотичних засобів.

У мене відібрали телефон. Це було дуже жорстоко. Я нічого не їм. Не можу фізично нічого їсти. Я слабка. У мене страшні фобії. Останні пару місяців я боялася виходити з квартири, сідати за кермо.

Також, Борисова скаржиться на ранні підйоми в 8 ранку, і нерозуміння з боку персоналу. Її бентежить безліч факторів, але покинути заклад вона не може. З іншого боку, її долають відгомони залежності, безліч фобій і нав'язливих думок, її стан нестабільний і викликає занепокоєння. На третю ніч перебування в таїландській установі Борисова втратила контроль над собою.


Сьогодні була жахлива ніч. Я відмовилася від майже всіх своїх препаратів, снодійних, які привезла з собою, які мені прихильно дозволяли використовувати. Я бродила по будиночку, я всім набридала, я стукала у двері, були думки з валізою піти на вулицю, але двері були замкнені. Хтось назвав мене нестриманою особливою, тому що я заважала спати. Хотіла показати, що я не цілком підконтрольна тут, що я залишилася як особистість, що мене треба сприймати такою, цінувати і поважати… Я до непристойності сиділа на підлозі, на голому!

Як мати Борисової дізналася про проблему дочки

Питання про наркозалежність Дани Борисової замовчувався протягом двох років. Про страшну пристрасть дівчини знав її друг Андрій Малахов, але повіривши обіцянці Дані, що та кине вживати, він не став робити ніяких дій. Тим часом ситуація погіршувалася.

Мати Дани Борисової дізналася про трагедію не відразу, хоча передумов для занепокоєння було більш ніж достатньо. Вночі пролунав телефонний дзвінок, дев'ятирічна дочка Борисової в жаху зателефонувала бабусі, і розповіла, що її мама лежить в неадекватному стані у них в коридорі, а навколо валяються підозрілі предмети.

Дівчинка бачить весь цей кошмар, дзвонить мені, розповідає, що мама лежить в коридорі, що якісь баночки підозрілі валяються. Коли в березні Поліночка повідала, що в коморі знайшла пляшечку з білим порошком, мамину кредитку і згорнуту в трубочку купюру, я терміново приїхала з Судака до Москви. Охоронець не хотів мене пускати на територію будинку. Адже це він їй носить спиртне, я знаю!

Ще до цього, жінку дуже насторожило, що телеведуча стала часто відвозити доньку до батька. Після розлучення Дана і Максим Аксьонов були не в найкращих стосунках. А водночас на питання про те, чому дочка Поліна стала так часто бувати в її домі, актриса відповіла, що хоче дати Аксьонову шанс побути батьком. Що звучало вкрай неправдоподібно, враховуючи їх відношення.

Наркотики прийшли слідом за алкоголем

Також Катерина Борисова розповіла, що лікує дочка від алкогольної залежності з 2010 року. Вони перепробували безліч дорогих клінік і різних методик, але Дані нічого не допомагало. Тим більше, що мати не могла повністю контролювати дорослу доньку, тим більше, враховуючи, що вона живе в іншому місті.

Тепер жінка розуміє, чому ніяк не могла допомогти дочці позбавитися від згубної звички, проблема була набагато серйозніше і глибше, алкоголізм був лише поверхнею айсберга. Ніхто не міг зрозуміти, через які канали зірка видобуває заборонені речовини та алкоголь, адже, ніхто з друзів такого зробити не міг. Але незабаром стало відомо, що «допомагали» їй її ж працівники: перукар і охоронець. Один постачав їй порошок, інший – приносив алкоголь.

Допомога друзів

Мати телеведучої розповіла про свої підозри в ефірі телепередачі «Нехай говорять», яку підготував і випустив друг актриси, Андрій Малахов. Він разом з Прохором Шаляпіним, Оленою Воробей та іншими друзями Дані вирішив, що якщо не надати проблему розголосу, у актриси буде занадто велика спокуса повернутися до минулого, а також більше можливостей отримати заборонені речовини. Таким чином, через суд і співчуття громадськості Борисову вирішили врятувати.

Здорове і повноцінне життя без залежностей набагато цінніше, ніж репутація, яка може зіпсуватися в який завгодно момент, прокоментував Прохор Шаляпін.

Єдиним стимулом для продовження лікування актриса вважає, що майбутнє своєї доньки Поліни. Друзі і шанувальники зірки проявили розуміння і підтримку в даній ситуації. Андрій Малахов резюмував думку громадськості:

Багато хто вірить в тебе. Я вірю, в тебе все повинно вийти! Бережи себе, ми з тобою!

З такою підтримкою рідних людей і відданих шанувальників зірка повинна прийти в себе і почати нове життя!