Гороскопи
Подобається

Гороскоп на тиждень 7-14 травня

03/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на тиждень 7-14 травня

Гороскопи

КОЗЕРІГ
Несприятливий час для будь-якої діяльності. Все, за що б не взялися чоловіки-Козероги, буде безуспішним. Постарайтеся стоїчно ставитися до насмішок долі — вам доведеться задовольнятися тим, що підносить життя. Добре проявляти милосердя, прощати образи.

ВОДОЛІЙ 
Домашні клопоти заберуть у вас все час і сили. Ймовірно, що близькі люди не поділяє вашої думки, що значно ускладнить вашу діяльність. Слід конструктивно використовувати життєві сили. У другій половині дня жінки-Водолії можуть познайомитися з цікавою людиною, який на якийсь час займе всі їх помисли.

РИБИ 
День розчарувань і краху надій. Можливо, що новим планам, пов'язаних з поїздкою чи відпусткою, не судилося збутися. Ускладнять ситуацію проблеми з родичами. Ймовірно, ви будете змушені займатися нецікавим, рутинною справою, що вимагає великих затрат фізичних сил.

ОВЕН 
Несприятливий час для колективних занять або спільних заходів, проте все, за що б ви не взялися сьогодні в плані індивідуальної творчості, буде успішно реалізовано. Вірогідні побутові клопоти. Проявіть обережність — з другої половини дня зростає небезпека травми.

ТЕЛЕЦЬ 
День роздумів, активного відпочинку, планування нового важливого справи. Подумайте про своїх романтичних зв'язках і захоплення. Ностальгічна туга за колишнім відносинам або бажання нових відчуттів може принести вам безліч дрібних неприємностей.

БЛИЗНЮКИ 
День перетворення і трансформації космічної енергії, день об'явлення, несподіваного повороту. Перша половина дня чревата небезпеками для вашого здоров'я. Уникайте поїздок, спілкування з незнайомими людьми або отруєння. У спілкуванні з представниками протилежної статі зірки радять проявляти тактовність і великодушність. Зустріч зі старим знайомим може привести до несподіваного повороту в долі. Не виключено, що плани на майбутнє зазнають значна зміна.

РАК 
Якщо вам запропонують великий контракт — погоджуйтеся: навіть якщо рішення затягнеться, воно буде для вас досить вигідним. Але врахуйте, що зараз запорука успіхів — ваше близьке і далеке оточення. Відрядження, поїздки і подорожі принесуть вам радість. А саме приємне проведення часу для вас — це в колі близьких, причому не обов'язково родичів. Друзі принесуть вам удачу.

ЛЕВ 
Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Душевна теплота, довірливість і великодушність, властиві жінкам-Левам, можуть ускладнити розуміння людей, із-за чого можливі невдачі у взаємовідносинах. Чоловікам-Левам слід тримати під контролем свої практичні устремління. Удавана вигода може обернутися сокрушающим поразкою.

ДІВА 
Несприятливий час для колективних занять. Все, за що б ви не взялися в плані індивідуальної творчості, буде успішно реалізовано. Добре проявляти милосердя, прощати образи. Вмійте радіти тому, що підносить життя. Ваша друга половина буде вами пишатися, адже так приємно усвідомлювати, що поруч з тобою живе надійний, працьовитий і талановитий чоловік.

ТЕРЕЗИ
Перша половина дня сприятлива для всіх видів діяльності. Емоційний підйом для чоловіків-Терезів допоможе вийти зі складної ситуації. Але для цього доведеться ще добряче попрацювати. Інакше можливі фінансові втрати або розрив відносин з партнером. У другій половині дня слід остерігатися непотрібних суперечок, нетерпимості і категоричності.

СКОРПІОН 
День сприятливий для вирішення важливих питань, великих покупок, придбання нерухомості, інвестицій. Якщо ви не відправилися у відпустку, рекомендується зробити це якомога швидше. У другій половині дня загальна втома позначиться на самопочутті. Вам необхідний відпочинок і зміна обстановки.

СТРІЛЕЦЬ 
Життєвий потенціал знижується, тому не слід проявляти активність у сфері професійної діяльності, займатися комерцією або творчими пошуками. Імовірні розчарування в особистому житті, пов'язані зі зрадою партнера або розривом відносин з-за образи або ревнощів. Відпочинок в суспільстві близьких людей, улюблене захоплення знімуть нервову втому.