Новини про зірок
Подобається

Алла Кудлай розповіла про хворобу батька Насті Каменських. Ці деталі приголомшують

03/05/2017     Автор: Ігор Нагорний
Алла Кудлай розповіла про хворобу батька Насті Каменських. Ці деталі приголомшують

Співачка Алла Кудлай про сім'ю Насті Каменських: "Настин батько серйозно хворіє, і онуків чекає не дочекається"

Настя Каменських і її мама Ліда виглядають як дві подружки-красуні, — Корупція Інфо

Популярне: Нічого собі!!! Влад Яма виклав інтимні фото зі своєю дружиною, ви тільки подивіться яка вона спокуслива

4 травня одній із самих сексапільних артисток вітчизняного шоубізу виповнюється 30 років. З нагоди ювілею Насті Каменських історію про її сім'ю спеціально для "КП" в Україні" розповіла її хрещена мама – народна артистка України Алла Кудлай.

— Алло, як ви стали хрещеною матір'ю Насті?

— Її мама, Ліда Каменських, моя хороша подруга, ми разом у хорі Верьовки працювали, об'їздили весь світ і на гастролях завжди в одному номері жили. Ліда вийшла заміж за нашого директора хору, але коли вони зустрічалися, жодна жива душа про те не знала, бо хор був виїзним колективом і їх би разом за кордон не випустили. А я таємницю подруги зберігала, і багато років потому Льоша, Настин тато сказав мені: "Мадам, з вами можна йти у розвідку". 

— Настя дуже артистична і музична. В батьків пішла.

— Так, вона — найкраща дівчинка в світі, обдарована настільки, що вже в три роки знала ноти, а співала взагалі з пелюшок. Настя добре вчилася в музичній школі, а коли їй було, здається, років вісім, пішла на ТБ брати участь у програмі "Фант-лото "Надія". Я їй дала мінусову фонограму моєї пісні "По малину я ходила", і Настя там дуже добре виступила. Це був її дебют на телебаченні. У Насті ідеальний слух і голос дуже гарний. І ще я скажу, що у неї є всі дані для сольної кар'єри співачки. Я розумію, вона працює в дуеті, у них особлива музика, імідж. Але, можливо, коли-небудь ми мою похресницю почуємо як сольну артистку. 

— А коли Потап покликав Настю в дует, вона з вами радилася, йти їй чи ні?

— Ні, не радилася. Вона настільки розумна дівчинка, що може зараз дати пораду і мені, і мамі. Саме Настя відправила мене на "Голос країни", сказала: "Тьотя Алла, а ну швиденько зібралася, взяла ноги в руки і пішла — вас же крутий канал запрошує. Не бійтеся, все буде добре". Ну я і пішла, здалася, слава богу, хоч згадали мене. 

— А зараз ви з хрещеницею підтримуєте стосунки? Чи зустрічаєтеся на сімейних святах?

— Так у неї на це немає часу, вони з Потапом дуже затребувані і постійно на гастролях. Буває, у Насті видасться вільна хвилинка, вона дзвонить мені і каже: "Тьотя Алла, пішли в лазню", — я швидко збираюся, і ми йдемо. 

— Настя в кого така красуня пішла?

— Та в маму. Мама ж красуня. На Ліду в хорі говорили: "Анжела Девіс" — у неї були дуже гарне волосся, густе, кучеряве, як у Насті, тільки Ліда — світла, а Настя пішла в тата, темненька.

— Насті вже 30 років, мабуть, тато і мама онуків хочуть?

— Ще як хочуть, пора вже. Олексій, батько Настин, чекає не дочекається. У нього зараз серйозні проблеми зі здоров'ям, він практично не ходить, що поробиш, вік. Але онуків він хоче дочекатися. Ліда за Льошею доглядає, а Настя їй допомагає, вона дуже турботлива донька.