Новини про зірок
Подобається

Ротик на замок: Чому екс-солістка гурту «ВІА гра» оголосила голодування!

30/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ротик на замок: Чому екс-солістка гурту «ВІА гра» оголосила голодування!

Співачка буде голодувати під наглядом лікарів. Поки всі українці радіють травневим святам і планують, куди б відправитися на шашлики, екс — «ВІА-Гра» Санта Дімопулос вирішила присвятити час оздоровленню та пошукам душевної рівноваги, — передає Корупція Стар

Популярне: Оце так переміни!!! Анна Седокова кардинально змінила імідж і виставила свої голі груди

 

Щоправда, співачка вибрала для цього досить незвичайний спосіб. Дівчина вирішила пройти курс лікувального голодування. Вона поділилася цією новиною зі своїми підписниками в Instagram.

«Доброго суботнього ранку! Після довгих роздумів з приводу травневих свят, я вирішила, що давно в моїй розміреного життя не було екстриму. Довго перебуваючи в зоні комфорту, я відчуваю, що починаю деградувати. Скільки себе пам'ятаю, завжди головним суперником у житті була я сама! Давно не кидала собі виклик… І ось я знову в дорозі. У гордій самоті лечу очистити мозок і тіло в клініку Бухингер (не просто так співзвучна з Бухенвальд) в Марбельї на 10 денне голодування. Перший раз в житті я буду голодувати! І мені страшно, бо хто мене знає, зрозуміє — я так люблю смачно поїсти!!!», — підписала вона останній знімок.

Співачка попросила у своїх фолловерів ради і пообіцяла тримати їх в курсі такого екстремального досвіду. Вони, в свою чергу, підтримали прагнення Санти і поділилися з нею своїм досвідом.

1493558626_1493546288_santa