Новини про зірок
Подобається

Жахливо..: Глюк’oza вимушена відправити дітей за кордон

29/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Жахливо..: Глюк’oza вимушена відправити дітей за кордон

Глюк'oza відправила дітей за кордон через проблеми зі здоров'ям

Наталя Чистякова-Іонова, відома як співачка глюк'oza, разом зі своїм чоловіком Олександром виховує двох дітей – Ліду і Віру. Шанувальники вважають артистку дуже турботливою мамою – попри те, що вона багато часу приділяє творчості, кожну вільну хвилину намагається провести поруч з спадкоємицями, — Корупція Стар

Популярне: Знову шокує : Ольга Сумська виклала нове фото! Такою ви її, точно, не бачили!

Однак на майбутні травневі свята їй доведеться пережити розлуку з дівчатками — дев'ятирічною Лідою і п'ятирічною Вірою. Річ у тому, що у молодшого дитини алергія на цвітіння берези. Щоб уникнути проблем Наталія та Олександр прийняли непросте рішення – відправити спадкоємиць подалі від пилку.

 

Когда даже особо не позируешь, а на всех фотках получаешься лучше всех. ?? #playwithme ❤ #вера #глюкозовыдетки

Допис, поширений Глюк'oZa (Наталья Ионова) (@chistyakova_ionova)

«Доводиться виїжджати на час цвітіння, щоб дитинку не напихати ліками. Ми намагаємося перечекати цей період в іншій країні, де немає беріз. Я теж досить чутлива, але не настільки все-таки сильно, як вона. У старшої дочки ніяких алергічних реакцій, на щастя, немає», — розповіла артистка.

Шанувальники захоплюються тим, що Наталія та її чоловік так трепетно ставляться до своїх спадкоємицям. Не так давно глюк'oza зізналася, що вона з чоловіком вже замислюється про те, щоб народити третю дитину. Артистка не приховує, що мріє про велику сім'ю. Пара сподівається, що у них буде хлопчик. Дочки теж чекають появи молодшого брата.

Наталя Чистякова-Іонова разом з чоловіком намагаються зробити все, щоб дитинство у дівчаток проходило яскравим і насиченим. На відміну від багатьох сучасних мам, які намагаються записати своїх чад на всілякі курси, гуртки і віддати в різні спортивні секції, артистка не має наміру позбавляти спадкоємиць вільного часу. Вона вважає, що їм необхідно розслаблятися і насолоджуватися можливістю проводити безтурботно вільні дні.

«Ми намагаємося не красти у дітей дитинство, щоб вони могли й купатися, засмагати й відпочивати. Я дуже сумую за дітлахами, тому що поки до них вирватися не виходить. Всі травневі свята буду працювати. Радує, що незабаром повернеться старша, у неї почнеться школа. А молодша побуде там», — розповіла артистка