Зіркові скандали
Подобається

«Сказати, чи зможе вона подолати труднощі, ніхто не може», — Екс-директор наркозалежної Дани Борисової розповіла про її стан

29/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Сказати, чи зможе вона подолати труднощі, ніхто не може», — Екс-директор наркозалежної Дани Борисової розповіла про її стан

Екс-директор наркозалежної Дани Борисової розповіла про її стан

Кілька днів тому в ефірі «Нехай говорять» Андрій Малахов вперше торкнувся історії, взволновавшую всю країну. Мама телеведучої Дани Борисової звернулася в програму з проханням про допомогу. Жінка заявила, що її дочка регулярно вживає наркотичні речовини, — Корупція Стар

Популярне: Знову шокує : Ольга Сумська виклала нове фото! Такою ви її, точно, не бачили!

Друзі Дані були готові прийти до неї на допомогу, щоб змусити її схаменутися. Знімальна команда популярного телешоу відвідала Борисову. У своєму мікроблозі Дана повідомила шанувальникам про те, що їде в Самуї. Зірка планує відновитися за кордоном, пише Starhit.

Через кілька днів після випуску програми викликав бурхливі громадські обговорення, екс-директор Дани Борисової Лера Тувина розповіла журналістам про її стан. Продюсер розповіла, що зараз телезірка проходить курс реабілітації. За словами Валерії, її знайома дійсно опинилася в складній життєвій ситуації, але знаменитість вчасно врятували.

«Дана зараз на лікуванні. Людина реально потрапив у біду. Сказати, чи зможе вона подолати труднощі, ніхто не може. На все воля Божа. В першу чергу Дана повинна зрозуміти, що їй потрібно боротися. Вона готова до цього. Дана визнає, що з нею сталася біда. Їй зараз надають допомогти. На даний момент чоловік врятований. Ось два-три дні тому могла статися трагедія. І ми б зараз говорили з вами зовсім по-іншому приводу. Наприклад, про те, як чоловік зістрибнув з 13 поверху», — поділилася Тувина.

Жінка не приховує свого негативного ставлення до стиліста телезірки Рею. Тувина впевнена, що той скористався станом провідною в корисливих цілях. Автомобіль, який йому на час надала Дана, він нібито так і не повернув. За словами Валерії, її знайома особисто телефонувала чоловікові, але місцезнаходження машини досі не встановлено.

«Якщо у нього двоє дітей і дружина, що ж він так себе веде? Напрошується два висновки: або у нього з орієнтацією непорядок, або він виконував свою місію в спілкуванні з Даною», — додала продюсер в ході бесіди з кореспондентами.

Додамо також, що сама Дана Борисова не визнає захоплення забороненими препаратами. В ефірі «Нехай говорять» зірка заявила, що лікується від анорексії. У свою чергу, мати телеведучої наполягає на іншій версії того, що відбувається. Вперше про складні взаємини з матір'ю Дана заговорила в 2015 році. Під час відвертого інтерв'ю з Андрієм Малаховим знаменитість не змогла стримати емоцій. Пізніше Борисова пошкодувала про сказане і попросила редакцію передачі не показувати розмову з нею.