Новини про зірок
Подобається

Що ж з нею буде..: Шанувальники публічно принизили і жорстоко образили Брітні Спірс

27/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Що ж з нею буде..: Шанувальники публічно принизили і жорстоко образили Брітні Спірс

Брітні Спірс звинуватили у надмірному використанні макіяжу і назвали старої

Брітні Спірс знову викрили у зайвому використанні макіяжу і звернення до пластичних хірургів. Співачка розмістила новий відеоролик в Instagram зі спеціальним зверненням до дівчат, в коментарях до якого передплатники помітили, що вона виглядає дуже старою, — Корупція Стар

Популярне: Занадто сексуально: Олена Кравець спокушає шанувальників стрункою фігурою і ультракоротким міні (ФОТО)

«Куди так багато пластики та макіяжу. Я так сумую за старою доброю Брітні… Якась стара.. Я дуже розчарований, адже тепер вона виглядає зовсім інакше», — написали шанувальники.

До речі, знайшлися і ті, хто порекомендував шанувальникам, яким не сподобалася нинішня Спірс, подивитися на себе. Один передплатник навіть запитав, чи не може співачка дати свій номер фанату на день народження.

Як відомо, зараз Брітні Спірс щаслива у стосунках зі своїм новим обранцем. Вона збирається заміж за 23-річного уродженця Ірану Сема Асгарі. Але батько співачки досі дуже хвилюється за неї, бо вважає молодої людини любителем заможних панянок. Втім, сама Брітні, яка не хоче слухати своїх батьків, бачить в мускулистом брюнетові хлопця своєї мрії. За чутками, вона навіть хоче народити йому дівчинку.