Зіркові скандали
Подобається

Сальма Хайєк влаштувала чоловікові мегаскандал через таємничу Олену

27/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Сальма Хайєк влаштувала чоловікові мегаскандал через таємничу Олену

Сальма Хайєк розповіла про те, як підозрювала чоловіка в зраді

Відома актриса Сальма Хайєк у рамках телешоу The Tonight Show черговий раз довела, на що здатна божевільна жіночі ревнощі, — Корупція Стар

Популярне: Занадто сексуально: Олена Кравець спокушає шанувальників стрункою фігурою і ультракоротким міні (ФОТО)

В інтерв'ю з коміком Джиммі Феллоном вона розповіла цікаву історію про те, як ревнувала свого чоловіка. Як відомо, зірка перебуває у шлюбі з французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно.

Розповідь почався з того, що благовірний актриси зізнався їй, що хоче позбутися акценту і планує найняти репетитора, а так як пізніше ця тема не піднімалася, Сальма вирішила, що Піно передумав.

Пізніше зірка «Бандиток» побачила на екрані телефону свого чоловіка повідомлення: «Привіт, це Олена. Якщо ти хочеш покращити англійську, тобі потрібна практика. Ти хочеш цього?». Актриса була вся на нервах, але тримала себе відсторонено і нічого не казала чоловікові, а під час обіду не витримала і закричала: «Хто ця чортова Олена?».

Франсуа-Анрі здивовано подивився на дружину, зазначивши, що не розуміє, про що вона. І тоді Хайєк запропонувала йому відповісти Олені, що у нього є дружина, з якою він може практикувати англійську.

Пізніше з'ясувалося, що насправді це було повідомлення від програми Elsa, яке, за словами зірки не сильно допомагає її чоловікові, так як у нього досі є акцент.
Після бурхливого сміху аудиторії актриса разом з ведучим взяла участь у поїданні на швидкість рамена.