Новини про зірок
Подобається

І ЯК ЦЕ ПОЯСНИТИ? З Ольгою Сумською стався дуже моторошний випадок (ФОТО)

27/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
І ЯК ЦЕ ПОЯСНИТИ? З Ольгою Сумською стався дуже моторошний випадок (ФОТО)

З Ольгою Сумською містичний випадок стався на зйомках

Знаменита українська актриса розповіла про містичний випадок під час зйомок серіалу Спокуса, — Корупція Стар

Популярне: Занадто сексуально: Олена Кравець спокушає шанувальників стрункою фігурою і ультракоротким міні (ФОТО)

Ольга Сумська грає одну з головних ролей у серіалі Спокуса (робоча назва – Веселка любові), який з 24 квітня стартує на телеканалі Інтер

В багатосерійній кінострічці актрисі дісталася роль сильної, владної жінки, яка готова на все, щоб помститися за смерть коханого чоловіка.

У цьому серіалі у Сумській дуже багато важких емоційних сцен. До того ж, іноді в знімальний процес втручалися містичні сили.

4aa34effbb5a618b72e8fdf3c47d2c0a

“Моя героїня Тетяна втрачає свого чоловіка. У неї відбирають велику любов, яку їй подарував Всевишній. У серіалі Спокуса мені довелося грати страшні дуже важкі сцени, –розповідає актриса. – Наприклад, коли ми знімали епізод на Байковому кладовищі, коли моя героїня після похорону чоловіка приїжджає на його могилу. Там вона зустрічає чоловіка, який на її думку, причетний до його загибелі. Я в сльозах виплескую на нього всю свою ненависть. І він питає: “Що я повинен зробити, щоб спокутувати свою провину?“ А я йому кричу у відповідь: “Іди, застрелись на могилі мого чоловіка“.

Ольга-Сумська-з-сімєю

Коли ми почали зйомку, була сонячна погода. Раптом саме під час цієї сцени налетіли хмари, і грім як шарахне – всі аж здригнулися! А як тільки пролунала команда «Стоп!» – розійшлися хмари, і вийшло сонечко. Як це пояснити?“