Новини про зірок
Подобається

Зірковий дует: Потап і його колишня дружина Горова визнані найуспішнішими продюсерами України (ФОТО)

26/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Зірковий дует: Потап і його колишня дружина Горова визнані найуспішнішими продюсерами України (ФОТО)

Потап і його колишня дружина Ірина Горова визнані найуспішнішими продюсерами України

Команда продюсерського центру "Mozgi Entertainment неодноразово ставала кращою в сфері менеджменту артистів, а його засновники Потап (Олексій Потапенко) та Ірина Горова який рік нагороджені званням «Продюсер року», — Корупція Стар

Популярне: СЕНСАЦІЯ!!! З'явилося перше ексклюзивне фото з весілля Джамали, зараз у вас очі на лоба полізуть

На весняних церемоніях цього року знову оцінили працю і професійні досягнення співпродюсерів.

На V Ювілейній церемонії нагородження «найуспішніша жінка року», організованої ресторатором та телеведучим Миколою Тищенко, Ірина Горова отримала нагороду «Продюсер року». Перемогу в цій номінації Ірина здобуває вже другий рік поспіль – на церемонії в минулому році вона розділила успіх зі своєю підопічною Надею Дорофєєвою, яка стала «Найкращою співачкою».

2(353)

А Потап, нещодавно публічно заповнив податкову декларацію про багатомільйонні доходи, названий «Продюсером року» на церемонії нагородження премії популярного чоловічого глянцю. Серед номінантів були представлені найбільш успішні чоловіки країни в декількох категоріях. Продюсер не зміг особисто отримати статуетку, оскільки зараз перебуває у всеукраїнському турі разом з проектом Mozgi. Спеціально для церемонії він записав відеозвернення, а нагороду отримала його партнер Ірина Горова.

3(285)


В арсеналі Потапа та Ірини Горової вже більше десяти професійних нагород.