Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 6 травня

26/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 6 травня

Гороскопи

КОЗЕРІГ 
День, сприятливий для контактів і спілкування з партнером, для активного відпочинку та розваг. Доброзичливість та вміння прощати образи допоможе уникнути сварки. Не виключено, що у вас з'явиться інтерес до містики, філософії або релігії. Жива уява або спілкування з друзями приведуть вас до несподіваних висновків.

ВОДОЛІЙ 
Сприятливий період для нових знайомств, зміни обстановки, подорожей. Свіжі враження і відчуття вам будуть потрібні зараз, як ніколи. Не варто економити. Відкритість світові і людям принесе вам масу позитивних емоцій.

РИБИ 
Небезпечний день, зазначений помилковими уявленнями про реальність і нездатністю співвідносити бажане з можливим. Слід відкласти всі рішення і важливі справи на потім, так як вам буде складно оцінити ситуацію і зробити правильний висновок. Велика ймовірність травм, виникнення або загострення захворювань.

ОВЕН 
День сприятливий для гармонійних сімейних стосунків, шлюбу, зачаття. Не виключено деяке поліпшення матеріального становища в результаті виграшу або вдалої покупки. У другій половині дня невміння розслабитися призведе до дрібних сутичок з зовнішнім оточенням, наприклад з сусідами. Якщо у вас є можливість усамітнитися, скористайтеся нею.

ТЕЛЕЦЬ 
Сатанинський день. Можливий сумбур в емоційному стані, нервові перевантаження, меланхолія або, навпаки, райдужні надії на майбутнє і прагнення до змін. У центрі уваги — відпочинок і турботи про своє здоров'я. Не слід перенапружуватися. Відпочиньте у колі сім'ї або з близькими друзями. Сон напередодні — віщий на місяць. Можливі спокуси плоті або зустріч, яка принесе багато неприємностей.

БЛИЗНЮКИ 
Вірогідні негативні зміни у фінансовому становищі — ви занадто багато грошей витрачаєте на дрібниці, нераціонально. Слід обмежити свої витрати, так як на швидкі надходження розраховувати не доводиться — попереду вас чекає багато перешкод і перешкод.

РАК 
Присвятіть цей день старшому поколінню родичів — вони у вас дуже потребують. Закрепитесь на досягнутих позиціях. У першій половині місяця можливо нестійке фінансове становище через непередбачених витрат. Не приймайте пропозицій про легенів доходи.

ЛЕВ 
Сьогодні цілісність вашої натури — не більше ніж обман. Глибокі протиріччя характеру, а також невміння розслабитися або небажання змінити свою думку призведуть до дрібних сутичок з зовнішнім оточенням, наприклад, з сусідами. День сприятливий для гармонійних сімейних стосунків, шлюбу, зачаття. Не виключено деяке поліпшення матеріального становища в результаті виграшу або вдалої покупки.

ДІВА 
Сьогодні не варто будувати великих планів, починати нові справи. Ділові зустрічі не принесуть бажаних результатів. Краще докласти всі зусилля для вирішення давно назрілих проблем. Будьте уважні з документами та діловими паперами. Не беріть в борг, спробуйте вирішити фінансові проблеми своїми силами.

ТЕРЕЗИ
Пасивний день. Слід обмежити активність. Спокійно ведіть буденні справи. Але пам'ятайте, що брак твердості та послідовності у всіх справах негативно позначаться на вашому авторитеті. Відвідайте родичів. Слідкуйте за станом свого здоров'я.

СКОРПІОН 
Цей день сприятливий для лікування хронічних захворювань. Особливо сприятливо комплексне лікування, акупунктура, всі види масажу. Женіть від себе почуття образи, заздрість, осуд. Ви повинні навести порядок у своїх почуттях, стати м'якше.

СТРІЛЕЦЬ 
День сприятливий для творчої діяльності, будівництва, активного відпочинку на свіжому повітрі. Зірки рекомендують тримати свої емоції під контролем — у любовних стосунках настає кризовий період. Вірогідні обман, розчарування або хвороба.