Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 5 травня 2017

26/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 5 травня 2017

Гороскопи

КОЗЕРІГ 
Ваше здоров'я і працездатність будуть перебувати сьогодні на висоті, незважаючи на те, що нервові навантаження значно збільшаться. Нестримний порив до успіху принесе гідні результати. Остерігайтеся вогню — можливі неприємності пов'язані з пожежею. Сон здійсниться в той же день. Фрукти у сні — для хворого на одужання.

ВОДОЛІЙ
День сприятливий для активного відпочинку, фізичних вправ або роботи на відкритому повітрі. Зірки протегують подорожей, поїздок, прогулянок на свіжому повітрі. Замкнутість вашої натури може негативно позначитися на стосунках з оточуючими.

РИБИ 
Сьогодні вам необхідно стримувати пристрасті і емоції. Не слід розраховувати на те, що ви опинитеся почутими і понятими. Можливо наростання внутрішньої напруги, невдоволення собою, оточуючими, роботою. Не поспішайте приймати поспішних рішень. Спокійно виконуйте поточні обов'язки, займіться благоустроєм оселі, робіть незначні покупки.

ОВЕН 
День сприятливий для комерційної діяльності, укладання контрактів і договорів, оформлення паперів. Жінки-Овни в спілкуванні з оточуючими повинні проявляти стриманість і обачність: ймовірно таємне недоброзичливість або помилковий рада. Не виключено, що чоловікам-Овнам сьогодні доведеться відправитися у відрядження або тривалу поїздку.

ТЕЛЕЦЬ 
День сприятливий для творчої діяльності, будівництва, активного відпочинку на свіжому повітрі. Емоційна сприйнятливість і тверезий аналіз дійсності знаходяться в рівновазі. Хороший день для зачаття або любові. Чоловікам-Тельцям спілкування з прекрасною статтю допоможе позбутися від накопичених негативних емоцій. Жінкам — Тельцям зірки обіцяють швидке виконання задумів та досягнення цілей. Ймовірно, ви скоро отримаєте підбадьорливе звістка.

БЛИЗНЮКИ 
Сприятливий день для реалізації свіжих творчих ідей або нестандартного рішення старих проблем. Нестримний порив до успіху принесе гідні результати. Зірки попереджають: стережіться тих, кого ваші успіхи змушують не спати ночами. Ваша інтуїція допоможе визначити, хто справжній друг, а хто ворог. Прекрасний час для спілкування з представниками протилежної статі.

РАК 
У цей день небажано планувати поїздки, відрядження. День загалом очікується рівний, спокійний. Можливо, ви почуєте багато хороших слів на свою адресу. Але вже у другій половині дня ви відчуєте спад в настрої. Легка депресія почне опановувати вами до вечора. Не слід надовго йти у себе, так як близькі потребують в спілкуванні з вами.

ЛЕВ 
День несприятливий для здоров'я. Не виключені травми або серцево-судинні захворювання. Зірки попереджають: стережіться швидкої їзди, колючих і ріжучих предметів, електроінструментів. Ймовірно негативний вплив або помилковий рада, яка може призвести до фінансових втрат або негативно позначитися на особисте життя. Небажані нові знайомства, активність у комерційній діяльності, при укладанні контрактів і договорів, при оформленні паперів.

ДІВА 
Сьогодні зверніть увагу на своє здоров'я. У разі нездужання негайно зверніться до лікаря — хвороба може прийняти затяжний характер. Не виключені невеликі сімейні неприємності. Труднощі у відносинах з близькими людьми можуть призвести до протистояння, яке закінчиться не на вашу користь. Краще проявити великодушність і поступитися. Обмежте спілкування з друзями і знайомими. Протипоказані тривалі поїздки і подорожі. День присвятіть спокійного сімейного відпочинку.

ТЕРЕЗИ
День ілюзій, обману. Стережіться заздрісників і недоброзичливців. Покладайтеся на інтуїцію і спробуйте визначити для себе — хто справжній друг, а хто ворог. Якщо ви зробите правильний висновок, то ваші стосунки з близькими людьми виявляться гармонійними і надійними. У жінок-Терезів з'явиться можливість реалізувати давню мрію.

СКОРПІОН 
День визволення від минулих негативних накопичень, викорінення поганих звичок. В результаті ви відчуєте незвичайну легкість. Для молодих людей сприятливі зустрічі, знайомства, заручин. Не варто робити великих покупок. Вони виявляться непотрібними і непрактичними. Виключіть вживання алкогольних напоїв.

СТРІЛЕЦЬ 
Сприятливий день для реалізації свіжих творчих ідей або нестандартного рішення старих проблем. Зірки попереджають про ймовірні підступи недоброзичливців або несприятливому збігу обставин. Прекрасний час для спілкування з представниками протилежної статі.