Зіркові скандали
Подобається

Це ЖАХ! П’єр Нарцис власну доньку довів до страшної хвороби (ФОТО)

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Це ЖАХ! П’єр Нарцис власну доньку довів до страшної хвороби (ФОТО)

П'єр Нарцис довів свою дочку до серйозної хвороби

Колишня кохана П'єра Нарциса спростувала інформацію про те, що помирилася зі співаком. Валерія Калачова заявила, що артист їй загрожує. Молода жінка боїться за своє життя. За словами Валерії, на тлі стресу у маленької Кароліни розвинувся недуг, — Корупція Стар

Популярне: Найсексуальніша жінка вийшла на червону доріжку без штанів (ФОТО)

Нещодавно виконавець хіта «Шоколадний заєць» П'єр Нарцис опинився в центрі гучного скандалу. Спочатку артиста звинуватили в зґвалтуванні, а потім з'ясувалося, що він бив дружину і захоплюється спиртними напоями. Минулого тижня в програмі «Прямий ефір» П'єр спробував відповісти на питання громадськості.

500x500_1_24568e5a8966022d8b6d0e5db798870a-500x500_0xc0a8399a_3460933161493123266

Чоловік спростував твердження радіоведучої Маріанни Суворової, вимушеної звернутися до лікаря після вечора з ним, а також заявив, що не відчуває проблем у відносинах з дружиною Валерією Калачовою.

Однак дружина виконавця дотримується протилежної точки зору. Валерія звернулася до журналістів, щоб поділитися своєю версією подій, що відбулися. Вона стверджує, що П'єр Нарцис є «деспотом, тираном і гвалтівником». Довгий час Калачова боялася заговорити про спільне життя з артистом, але після випадку з Суворовою вирішила розкрити правду про чоловіка.

В ході бесіди з кореспондентами Валерія заявила про те, що співак страждає алкоголізмом. «Він пив, кожен день, кожну ніч», – каже жінка. Часом у П'єра траплялися загострення. В такі моменти, стверджує Калачова, він міг пустити в хід кулаки по відношенню до близьких людей – доньці і дружині.

«Чоловік увірвався в кімнату, починав кричати, бити мене, Кароліна прокидалася і намагалася його втихомирити, кричала: «Не чіпай, будь ласка, маму!» Після чого дочка отримувала ударів кулаками 6-8, з усієї сили. І, я не знаю, навіщо це йому, але він споживає разом з алкоголем віагру», – заявила Валерія.

На тлі напруженої обстановки, яка панувала будинку, у маленької Кароліни виникли проблеми зі здоров'ям. За словами Валерії, її спадкоємиця ось вже довгий час спостерігається у лікарів. «У неї хвороба серця, вже другого ступеня. У мене є всі документи, довідки», – розповіла жінка. Як стверджує мама Кароліни, дитині прописали заспокійливі, щоб дівчинка не переживала під час спалахів гніву батька. «Вона боїться його, не хоче з ним спілкуватися», – додала Калачова. Крім того, журналісти оприлюднили записи з щоденника Кароліни, в яких дівчинка повідомляє про свою недугу.

Зараз Валерія більше не живе з П'єром. За словами жінки, вони в розлученні, але екс-дружина артиста боїться за своє життя. Валерія заявила, що колишній чоловік чатує її біля під'їзду. Калачової навіть доводилося викликати поліцію, коли Нарцис починав кричати та погрожувати розправою.