Новини про зірок
Подобається

Поліція готується до Євробачення! Як це все відбувається?

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Поліція готується до Євробачення! Як це все відбувається?

Підрозділи української поліції, задіяні в заходах щодо забезпечення безпеки та правопорядку міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" в Києві, повинні перейти до практичної роботи, а їхньому керівництву варто відкоригувати сили і засоби для безпечного проведення конкурсу, заявив глава Нацполіції України Сергій Князєв, — передає Корупція Стар

Популярне: «Ми розійшлися з ним», — Настя Каменських випадково промовилась про своє особисте життя

 

"Практично всі питання підтримки громадської безпеки покладаються а поліцію. Основне навантаження, безумовно, лягає на столичну поліцію. До цієї роботи залучені поліцейські з усіх регіонів України", — сказав С.Князєв на колегії МВС України за участю прем'єр-міністра Володимира Гройсмана у вівторок в Києві.

Він підкреслив, що до початку пісенного конкурсу залишилося менше двох тижнів, тому поліції слід перейти до практичної роботи. С.Князєв зазначив, що керівникам відповідних департаментів МВС і главку поліції Києва слід відкоригувати чисельність сил і засобів, які долучатимуться до забезпечення правопорядку.

"Вимагаю від керівників структурних підрозділів Нацполіції, залучених до проведення пісенного конкурсу, активізувати роботу щодо належного виконання поставлених завдань", — сказав глава правоохоронного відомства.

Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" відбудеться в Києві в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали відбудуться 9 і 11 травня, фінал — 13 травня.