Новини про зірок
Подобається

Оля Полякова вийшла відбиватися від активістів, що хотіли відмінити концерт (ВІДЕО, ФОТО)

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оля Полякова вийшла відбиватися від активістів, що хотіли відмінити концерт (ВІДЕО, ФОТО)

Як Полякова відбивалася від активістів, які бажають скасувати її концерт 

24 квітня, у Рівному пройшов концерт української співачки Ольги Полякової. Однак, щоб він відбувся, співачці і її прихильникам довелося неабияк понервувати. Про те, як розвивалися події сьогоднішнього дня, ми вирішили показати в записах на «Фейсбуці» продюсера артистки — Михайла Ясинського та відео, які знімала Полякова, — Корупція Стар

Популярне: Найсексуальніша жінка вийшла на червону доріжку без штанів (ФОТО)

«Такий креатив — вперше! Надрукували фейкові афіші і зламали чужий сітілайт… Ламай, трощи, бреши… Потім вже і вбивай! Так?! Треба тільки день простояти та ніч протриматися… Вони думають, що вони кибальчиші… Нє. Вони шарікови…» — написав Ясинський. «Колеги! Артисти! Журналісти! Прошу поділитися цим відео і висловити свою позицію..! Це і смішно і сумно… Полякова подає до суду на активістів за шантаж, наклеп і «мінування»», — написав продюсер Ольги. 

«Колеги. Я прошу не називати дрібне хуліганство цькуванням. Там незрозуміло хто з незрозуміло чим за незрозуміло чиї гроші… І немає ніякої підтримки ні в місті, ні в країні, ні у віртуальному світі фб. І спасибі за підтримку», — резюмував він. 

1493108484_2

«Ну, от якось так виглядає демократія і свобода в Рівному! Прийшов, за свої слова не відповів, язик в дупу засунув, але тупнув ногою і пішов дзвонити анонімно по телефону про замінування… Труси і шантажисти….. Цікаво, що торік ніхто нічого… концерт пройшов з величезним успіхом.. мабуть, козаки накопичували сили для вирішальної сутички з блондинкою…» — зазначив продюсер. 

«Оля Полякова, Михайло Ясинський, доведіть все до суду, нехай шукають винуватців і карають-штрафують за моральний і матеріальні збитки. Інакше це ніколи не припиниться», — прокоментував новину дня Мирослав Кувалдін, відомий український музикант і телеведучий.

«Ось такий діалог.. у будь якій незрозумілої ситуації кричи і топай ногами. Але.. до суду дотопать доведеться..» — написав Ясинський.

1493108664_ad03fe867727828be5571127c55b3399

«Передайте усім, хто в Рівному, скажіть усім родичам — концерт буде. Повертайтеся в зал, і ми запалимо!» — сказала Оля Полякова у відеозверненні у соціальній мережі. «Рівне! Ми почали! З тригодинним запізненням, але з повним залом дочекались!! Наші шанувальники найкращі!!! Це було складно, але концерт вже почався!)» — відписався в мережі Артемій Чирков, директор Полякової. Вчора, 24 квітня концерт Олі Полякової був під загрозою зриву. Однак співачці вдалося відпрацювати концерт, на який прийшли мешканці Рівного.