Зіркові скандали
Подобається

Кім Кардашьян в центрі скандалу: образила почуття віруючих

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Кім Кардашьян в центрі скандалу: образила почуття віруючих

Кім Кардашьян образила почуття віруючих новим емодзі

Кім Кардашьян вдалося зробити своє ім'я брендом, який приносить їй величезний прибуток. Крім реклами, яка досить часто з'являється на сторінці Кімберлі в Instagram, своїм шанувальникам вона пропонує придбати емодзі (простіше кажучи «смайлики» зі своїм зображенням, або власної розробки), — Корупція Стар

Популярне: Найсексуальніша жінка вийшла на червону доріжку без штанів (ФОТО)

Днями Кардашьян презентувала нову серію emoji, серед яких була «емоція», поринув віруючих користувачів Мережі в шок: «іконка» була виконана у вигляді Діви Марії, причому особою образу була сама Кім.

Причому барвистий анімований малюнок в психоделічному стилі з натяком на число 420 – національний День марихуани, який відзначається 20 квітня.

Ще більше юзери Інтеренету здивувалися від того, що ця картинка виявилася кликабельна: якщо на неї натиснути, користувач буде перенаправлено на сайт, де представлена різноманітна продукція з канабісу або з його зображенням: ароматичні свічки портретом Діви Марії Кім, шкарпетки, «лоток для дупи» і т. д.

«Це жахливо і нешанобливо, по-перше, ти не Богиня, по-друге, це просто нерозумно», — йдеться в одному з найбільш м'яких коментарів до нового емодзі. Інші користувачі, чиї почуття були зачеплені, зажадали у Кім видалити цю картинку.