Новини про зірок
Подобається

Анна Сєдокова похизувалась шикарною фігурою після пологів (ФОТО)

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Анна Сєдокова похизувалась шикарною фігурою після пологів (ФОТО)

Анна Сєдокова похвалилася розкішною фігурою і ідеальним пресом після пологів

Співачка опублікувала відверте фото в соцмережі, — Корупція Стар

Популярне: Найсексуальніша жінка вийшла на червону доріжку без штанів (ФОТО)

Популярна виконавиця Анна Седокова, яка не так давно стала мамою втретє, не перестає радувати шанувальників у соцмережі Instagram відвертими знімками. На цей раз співачка опублікувала знімок в бюстгальтері і джинсах. Шанувальники відзначили, що незважаючи на недавню вагітність і пологи, прес і фігура співачки все так само підтягнуті. За словами Ганни, повернути колишню форму їй допомагають активні тренування.

«Безумовно, до ідеальної форми мені ще дуже далеко, але я обіцяю, що буду кожен день над цим працювати. Як моє тіло поведе себе після народження третьої дитини, поки не ясно. Але я налаштована рішуче, перш за все для себе! З завтрашнього дня зав'язую з усіма небезпеками, булочками, кексиками і їжею після шести. Переходжу на п'ятиразове харчування, додаю багато корисностей», – написала Седокова тиждень тому, а сьогодні продемонструвала і результат своєї роботи над тілом.

Нагадаємо, що співачка Анна Сєдокова стала мамою втретє 8 квітня. Співачка народила сина в елітній клініці Cedars-Sinai Medical Center в Лос-Анджелесі, де у свій час народжували Крістіна Агілера, Кім Кардашьян, Брітні Спірс і інші зірки. Батьком третьої дитини Седокової, як повідомляли російські ЗМІ, став її коханий – бізнесмен Артем Комаров.