Зіркові скандали
Подобається

Оля Полякова про зрив концерту в Рівному: Я не збиралася танцювати на крові, я купувала броньовик для АТО!

24/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оля Полякова про зрив концерту в Рівному: Я не збиралася танцювати на крові, я купувала броньовик для АТО!

Полякова – далеко не перша артистка, чий виступ намагаються зірвати на Західній Україні: до Полякової там "люструвати" Івана Дорна, Потапа з Настею, Лободу і багатьох інших артистів. З цією ж проблемою зіткнулася і Суперблондинка, передає Корупція.Стар

Популярне: Попалися!!! Тіна Кароль пристрасно поцілувала Потапа, Горова в шоці

Правда, на відміну від зіркових колег, артистка вирішила не відмовчуватися в сторонці до пори до часу, а відразу кинулася в бій з противниками, які заважають провести виступ – Оля вийшла в прямий ефір у Фейсбуці, — при макіяжі, в концертному вбранні, загорнувшись у чоловічу "шкірянку" і прямо на вулиці в режимі "онлайн" викликала поліцію на місце локального ПП.

— Троє активістів, чиї імена мені невідомі, на камеру погрожували моєму життю. Вони звинувачують мене в тому, що я виступала в окупованому Криму, в так званих ЛНР і ДНР, хоча я ніколи в житті не виступала ні на одній з непідконтрольних територій, — розповіла Оля в прямому ефірі на камеру. – Прямо зараз при вас я викликаю поліцію, саперів з кінологами – потрібно, щоб вони перевірили зал і не допустили зриву концерту – люди заплатили гроші за концерт, і вони його побачать – ніякий дядько мені не повинен розповідати, яким людям слухати пісні. Ці молодики кричали мені в обличчя: "Вали в Рашку!" Я їм сказала: "Валіть в Рашку самі, я буду співати там, де моя Батьківщина! Я живу в своїй країні і зробила усвідомлений вибір співати для свого народу. Ніхто з численних ідіотів не зможе перешкодити мені робити моє діло".