Новини про зірок
Подобається

Мовою тіла розповіла про свої наміри: Дженніфер Лопес вийшла на побачення в прозорому платті (ФОТО)

24/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Мовою тіла розповіла про свої наміри: Дженніфер Лопес вийшла на побачення в прозорому платті (ФОТО)

Дженніфер Лопес вирушила на побачення в прозорій сукні

Співачка вразила сміливим нарядом на побаченні з Алексом Родрігесом, — Корупція Стар

Популярне: Вже не знає як звернути на себе увагу? Кіркоров відверто розповів про весілля з Пугачовою

Знаменита співачка Дженніфер Лопес без розуму від свого нового бойфренда Алекса Родрігеса. І, схоже, у відносинах пари все серйозно. Днями зірки познайомили між собою дітей від попередніх шлюбів, які схожі один на одного, як дві краплі води. І не забувають про романтичні побачення, до яких Джей Ло готується у всеозброєнні.

Днями голлівудська актриса і співачка Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес відвідали Майамі. Разом закохані вечеряли в знаменитому ресторані Casa Tua, де регулярно можна зустріти найвідоміших акторів та виконавців. 

Але куди більше, мабуть, в даному випадку уваги привертає не місце, де вирішили поворковать Джей Ло і Родрігес, а викликає наряд поп-виконавиці. Щоб змусити свого коханого не зводити з себе око, Дженніфер Лопес вибрала сукню в підлогу кольору хакі, демонструючи за допомогою прозорої тканини всі достоїнства своєї фігури. 

1493018488_lopes2

Треба сказати, це не перший провокаційний образ зірки під час спільних прогулянок з Алексом Родрігесом. Кількома днями раніше папараці помітили пару на вулицях Нью-Йорка, зазначивши, що Джей Ло вибрала в якості одягу короткий червоний топ з відкритими плечима, незважаючи на прохолодну погоду.

Джерело: http://hronika.info