Плітки
Подобається

Єва Лонгорія категорично прокомметировала чутки щодо своєї персони

23/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Єва Лонгорія категорично прокомметировала чутки щодо своєї персони

Єва Лонгорія прокоментувала чутки про вагітність

Актриса посміялася над фотографіями, які журналісти порахували доказом її вагітності, — Корупція Стар

Популярне: Постаріла чи перепила? Альбіна Джанабаєва шокувала своїм несвіжим обличчям

Єва Лонгорія спростувала чутки про свою вагітність. Папараці зняли її на відпочинку в Гаваї і наполягли на тому, що живіт актриси выглидит кругленьким. Одразу ж журналісти заговорили про вагітність Єви. Але не тут то було.

Фото були настільки правдоподібні, що родичі Єви дзвонили їй, щоб дізнатися правда вона чекає першої дитини. Незадовго після цього Єва Лонгорія звернулася до своїм шанувальникам в соцмережах: «Я побачила фотографії, на яких я дуже товста на човні. Хочу сказати вам, що все, що я зробила, це з'їла багато сиру….Всі кажуть, що я вагітна, але ні, у мене просто непереносимість лактози мабуть».

 

Ева ответила своим критикам и тем, кто считает, что она беременна во вчерашнем снапчат! ?✌??"Я не беременна, просто люблю поесть, а особенно сыыыыррр ?!!!" Перевод вольный ?Теперь я поняла, кого она мне напоминает…#evalongoria ??⭐✔#блогопись#celebrity#инстаграмнедели#famouspeople#celebrityblogger#hollywoodstar#showbiz#шоубизнес#gossip#celebritynews#новостизвезд#новостидня#сплетни#светскиеновости#новостиголливуда#celeb#glamour#spletnik#голливуд#папарацци#latvija#bestoftheweek#bestoftheday#paparazzi#селебрити#этоголливуддетка #знаменитости

Допис, поширений ⓒⓔⓛⓔⓑⓡⓘⓣⓨ ⒽⓄⓁⓁⓎⓌⓄⓄⒹ ⓗⓞⓣ ⓝⓔⓦⓢ (@gossipdidi)

42-річна зірка «Відчайдушних домогосподарок» продовжила: «Я повинна була сказати, тому що вся моя сім'я дзвонить мені і питає вагітна я. Так, я виглядаю вагітної, але це був просто шматочок сиру… шматочок сиру в моєму животі. Серйозно, я виглядала такою товстою. Але знаєте, що? Це трапляється з людьми. Всі трохи поправляються. Зараз я в формі, але це поки я не з'їла млинець. Що я і збираюся зробити зараз».

Актриса зізналася, що у зв'язку з тим, що вона така маленька, «після того, як я їм щось вуглеводне, мене розносить».