Новини про зірок
Подобається

Лєра Кудрявцева дала дуже відверте інтерв`ю: зіркова хвороба ледь не зруйнувала сім`ю

22/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Лєра Кудрявцева дала дуже відверте інтерв`ю: зіркова хвороба ледь не зруйнувала сім`ю

Валерія Кудрявцева розповіла, як ледь не втратила сім'ю через зіркову хворобу

Знаменитість пишається тим, що домігшись успіхів у шоу-бізнесі, залишається сама собою. Однак Лєра зізналася, що був у житті непростий період, коли вона мало не втратила найдорожчого — свою сестру і батьків, — Корупція Стар

Популярне: Родина, родина!!! Софія Ротару показала вражаюче сімейне фото, ви тільки подивіться на них

Зіркова хвороба відвідала ненадовго тендітну дівчину, але популярній блондинці вдалося її подолати.

Відома і популярна на телебаченні, успішна, багата і красива Лєра Кудрявцева зізналася, що в її житті було багато трагедій і потрясінь. Найскладнішим випробуванням стала перевірка популярністю. Коли дівчині з Казахстану вдалося домогтися успіху в Москві, вона на деякий час втратила самоконтроль.

Зірка зізналася, що її поведінка тоді шокувала багатьох. Їй самій здавалося, що нічого не змінилося. Вона як і раніше вважала себе милою, вихованою, скромною дівчиною. І саме ця уявна реальність була найстрашнішою.

«Зараз мені це здається смішним, але проблема зіркової хвороби була. Мені самій було незрозуміло в той період, що я не так роблю, але оточуючі помічали. Дивно, що бачачи це, мене ніхто не намагався поставити на місце», – згадує Лера Кудрявцева.

Найсумнішим, як вважає сама ведуча, було те, що вона образила близьких кровних родичів. Мама і тато тільки з жалем хитали головою, дивлячись на пафос дочки, яка досягла перших результатів у царині шоу-бізнесу. А ось сестра Оксана не була готова миритися з її зарозумілістю. З дитинства дівчата були дуже близькі, а потім популярність старшої зіграла з ними злий жарт.

«Одного разу я дуже сильно образила сестричку. Вона перестала зі мною розмовляти. Потім, коли у неї, мабуть, зовсім накипіло, вона висловила мені все. Мені було страшно від думки, що я її втратила. Пам'ятаю, прощення на колінах вимолювала», – згадує ведуча в ефірі програми «Одного разу» на НТВ.

Сімейна драма змусила Леру провести переоцінку цінностей. Сварка з родичкою подіяла на неї позитивно. Після перемир'я з батьківською сім'єю, знаменитість стала відстежувати всі свої слова, звертання до людей, навіть тембр і тон голосу. Зірка зізнається, що саме так, поступово, зоряну хворобу і зжила.

Треба зазначити, що відкритість і доброта, а також співчуття чужим переживанням сьогодні стоять у Кудрявцевої на чолі кута. Адже в програмі «Секрет на мільйон», ведучою якої є Кудрявцева, доводиться постійно спілкуватися зі знаменитостями. І важливо, щоб вони не боялися ділитися з нею своїми таємницями.

Сама зірка іноді не може стримати емоцій і плаче під час інтерв'ю. На думку популярної блондинки, слухаючи трагічні історії колег, їй важко залишатися байдужою.