Зіркові скандали
Подобається

«Я не вагітна! Я просто добре поїла!» — відома зірка таке видала, що Вам і не снилось! Ви будете в шоці!

21/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Я не вагітна! Я просто добре поїла!» — відома зірка таке видала, що Вам і не снилось! Ви будете в шоці!

Американська акторка Єва Лонгорія поквапилася розвіяти чутки про свою вагітність, які поповзли після того, як папарацці сфотографували зірку на відпочинку з округлим животиком, пише Таблоїд. Як запевнила 42-річна Єва, то було просто здуття. Вона розказала, що їла і що їстиме, у Snapchat, пише "The Daily Mail", — передає Корупція Стар

Попаулярне: Поперетискало… Оля Полякова показала спокусливі форми в латексному костюмі

"Я побачила кілька моїх фото на яхті. Мушу вам сказати, все, що я зробила, це попоїла сиру", — поділилася Лонгорія. "Усі говорять, що я вагітна, а я не вагітна, схоже, я просто не переношу лактози.

 Я просто мусила розказати про це, бо мені вже дзвонить уся моя родина і питає, чи я вагітна. Так, я виглядаю вагітною, але то була лише грудка сиру, грудка сиру в мене в животі", — запевнила вона.

Як розповіла Єва, ще у неї буває здуття від будь-яких вуглеводів, а в планах у неї якраз попоїсти млинців, тож наступного дня шанувальники побачать її "післямлинцевий" животик. І у винці на відпочинку акторка теж не має наміру собі відмовляти. "

…Останній день у раю. А потім повернення до реальності. Тоді почнеться справжнє збільшення ваги, бо все оце з'їдене мене наздожене", — побідкалася Лонгорія. . Її то страшенно розлютило та образило.