Новини про зірок
Подобається

Колишня «Ранетка» зробила сенсаційне зізнання! Ви будете вражені!

21/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Колишня «Ранетка» зробила сенсаційне зізнання! Ви будете вражені!

Колишня учасниця популярного колективу розповіла, як їй живеться після розпаду групи.

Колись "Ранетки" були неймовірно популярними, особливо серед підлітків. Напевно, не було жодної дівчинки, яка не знала хоча б кілька пісень колективу. Учасниці групи часто гастролювали, а також знімалися в однойменному серіалі. Однак через якийсь час після зльоту кар'єри "Ранетки" розпалися, — передає Корупція Стар

Популярне: Поперетискало… Оля Полякова показала спокусливі форми в латексному костюмі

 

Журналісти взяли інтерв'ю у одної з колишніх учасниць групи, Наташі Щелкової. Зараз дівчина заміжня за екс-продюсером "Ранеток" Сергієм Мильниченко і виховує двох дочок. Практично весь вільний час Наташі приділяє родині, проте зізнається, що їй дуже не вистачає колишньої життя і спілкування з колишніми колегами. 

За словами Щелкової, вона рідко розмовляє з іншими дівчатами. Усі зараз зайняті своїм життям: деякі виховують дітей, інші приділяють час кар'єрі. Варто зазначити, що Олена, Лера, Женя і Аня також були не проти спілкування, але у них майже не виходить бачитися. 

Наташа додала, що сумує за атмосферу, яка була присутня під час постійних виступів та гастрольних турів. При цьому дівчина поки не замислюється про своє повернення в шоу-бізнес, хоча іноді записує пісні.