Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 30 квітня

19/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 30 квітня

Гороскопи

КОЗЕРІГ 
Критичний день. Можливі душевна неврівноваженість і часта зміна настроїв. Постарайтеся тримати себе в руках і не давати виходу негативним емоціям. Любителям оригінальності і екстравагантності рекомендується на деякий час стримати свій запал у вираженні індивідуальності.

ВОДОЛІЙ 
Вкрай важкий день, пов'язаний з обманами, наклепом, переслідуваннями. Несприятливий збіг обставин або вплив родичів може змусити вас кинути всі сили на захист своїх принципів. Уникайте загострень ситуації, розмов на підвищених тонах. Це може не лише негативно позначитися на вашому здоров'ї. Будь-які поїздки сьогодні краще відкласти.

РИБИ 
Сьогодні ймовірна легка депресія. Не виключені взаємні докори і невдоволення один одним. Риби-жінки можуть відчути себе самотньо. Це стан переживає кожен. Не варто приймати близько до серця тимчасові неприємності. У вас достатньо життєвої енергії та оптимізму для того, щоб знову відчути себе в самому центрі життєвого процесу.

ОВЕН 
Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі та приємні зміни в особистому житті. Не пропустіть свій шанс. Здоровий глузд і точний розрахунок можуть вберегти вас від серйозних помилок у сфері професійної діяльності. Всі проблеми другої половини дня пов'язані з дітьми, творчістю та особистим успіхом.

ТЕЛЕЦЬ 
День отримання космічної енергії, очищення думок, рівноваги. Намічені справи можуть зазнати зміни: не виключено, що очікування виявляться марними або, навпаки, дуже пощастить у здійсненні давнього бажання. Зірки радять проявляти милість і великодушність. Протипоказані гнів і сльози в любовних відносинах. Доля може зробити несподіваний поворот. Не втрачайте голову. Ретельно обмірковуйте кожен крок.

БЛИЗНЮКИ 
Позитивні тенденції першої половини дня забезпечать успіх в укладенні угод або в комерційних операціях. Зустрічі і контакти в недалекому майбутньому можуть принести відчутні результати. У другій половині дня будьте уважні до нових знайомих, які з'явилися у вас за останній час. Спілкування з ними може принести вам розчарування або поставити у вкрай незручне становище. Хороший день для подорожей, відпочинку на природі, збору лікарських трав. Не можна метушитися і голодувати.

РАК 
Заглибленість у себе і романтичний настрій не дозволять вирішувати конкретні завдання. Ймовірність забудькуватості і неуважності, що може призвести до неприємностей. Не варто братися за нове саме сьогодні. Займіться собою, спортом, справами друзів (але в цьому не перестарайтеся), будинком.

ЛЕВ 
День обіцяє бути дуже суперечливим. Ймовірні напади дратівливості або нервові зриви. У кращому випадку ви з відкритим забралом кинетеся назустріч невідомим небезпекам, в гіршому — постараєтеся зігнати своє роздратування на близьких людях, що, природно, приведе до розладу з самим собою і до серйозних конфліктів у сім'ї. Необдумані дії по відношенню до дорогій людині можуть мати тривалі неприємні наслідки.

ДІВА 
День перетворення і трансформації космічної енергії, одкровення, несподіваного повороту. У вас буде багато ділових зустрічей, вимагають значних зусиль. Взагалі, для вас настав непоганий період, хоча вам хотілося б, щоб один з ваших проектів просувався швидше. Зірки радять набратися терпіння, оскільки можливі проблеми матеріального характеру. Якщо ви дозволите собі розслабитися, то вірогідні фінансові труднощі.

ТЕРЕЗИ
День сприятливий для духовних роздумів, вивчення ремесел, фізичних навантажень, початку будівництва. Самота, зосередженість, заглибленість у себе тільки зашкодять вам. Від вас чекають ініціативи та участі. Можливі віщі сни.

СКОРПІОН 
День відзначений непередбаченими подіями, новинами. Ваша поведінка може бути непередбачуваним. Не сприймайте занадто емоційно успіхи в кар'єрі та справах, будьте насторожі. Тримайте себе в руках і не опускайтеся до таких низьких якостей, як заздрість і злість.

СТРІЛЕЦЬ 
День сприятливий для духовних роздумів, вивчення ремесел, фізичних навантажень. Гарні усамітнення, зосередженість, заглибленість у себе. Вас очікує емоційний підйом, однак сьогодні слід скоротити спілкування і не виступати в ролі миротворця. Займатися можна тільки найбільш нагальними побутовими проблемами. Сни віщі, слід очікувати виконання.