Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 квітня

19/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 28 квітня

Гороскопи

КОЗЕРІГ 
День символізує трансформацію статевої енергії. Сексуальна активність помітно знизиться. Сварки і взаємні образи можуть розвести вас з партнером по різні сторони барикади. До вечора відносини з оточуючими будуть приходити в норму. Того, хто поруч з вами, так не вистачає відкритого прояву вашої турботи і ніжності.

ВОДОЛІЙ 
День пов'язаний з нерозумінням, неправильною інформацією. Сьогодні Водоліям слід бути обачнішими у професійній сфері діяльності. Займайтеся старими справами, не намагайтеся будувати нових планів. Зірки вказують, що будь-які починання виявляться ілюзорними і нереальними, а зайва напруга може підірвати ваше здоров'я. Імовірні помилки і прорахунки з-за підступів недоброзичливців або невірно истолкованной інформації. Сни слід розуміти навпаки.

РИБИ 
День символізує обмани, ілюзії, спокуси. Будьте пильні, остерігайтеся пліток і наклепів. Виключіть спілкування з егоїстичними і агресивними людьми. Не піддавайтеся впливу всіляких нових теорій в релігії. Залишайтеся вірними своїм ідеалам. Не приймайте ніяких важливих рішень, не беріть участь в суперечках і вичікуйте. Якщо вже так сталося, що вас втягнули в з'ясування відносин, не принижуйтеся до крику. Ваш візит до лікаря може виявитися малоприємним.

ОВЕН 
День проходить під знаком перетворення космічної енергії. Зірки радять уникати колективної роботи, ні в якому разі не приймати ніяких важливих рішень, так як ваше фінансове становище знаходиться в нестійкому стані.

ТЕЛЕЦЬ 
Зірки передбачають успіх у професійній діяльності за умови, що у вашій родині панує атмосфера тепла і затишку. Можливі деякі непорозуміння на службі. Будьте пильні і не приймайте ніяких необдуманих рішень, так як недоброзичливець намагається нашкодити вам. Ваша гнучкість і витримка допоможуть обійти приховані пастки. Відмовляйтеся від ділових пропозицій — даний період для цього зовсім не підходить.

БЛИЗНЮКИ 
День символізує захист життєвих ідеалів і принципів, трансформацію статевої енергії. Напружений день щодо любовних справ. Імовірний великий скандал або розрив відносин з давнім партнером. Зірки застерігають чоловіків-Близнюків від тривалих прогулянок і усамітнення. Не виключені травми або серцевий напад. Жінки-Близнюки не повинні розгортати ніяких грандіозних проектів. Велика ймовірність невдачі.

РАК 
День досить пасивний. Розгортати якийсь грандіозний проект ще рано, як би вам цього не хотілося, але подумати про це вже можна. Ваш консерватизм у цей день дуже знадобиться. Небажано приймати поспішні рішення, краще трохи перечекати. Незважаючи на неприємності, відчувати себе ви будете непогано. Спілкування з протилежною статтю позбавить вас від психологічного напруження.

ЛЕВ 
У сфері професійної діяльності ймовірний спад. Намічені плани не принесуть бажаного результату. День несприятливий для укладення різного роду угод, переговорів, шлюбу. Зірки радять уникати колективної роботи. Ймовірні неприємності через пліток таємних недоброзичливців, не без підстав вважають, що працездатність — не ваша характерна риса.

ДІВА 
День символізує трансформацію статевої енергії. Сексуальна активність помітно знизиться. Імовірний великий скандал або розрив відносин з давнім партнером. Сварки і взаємні образи можуть повністю виключити сформовані стосунки. Велика ймовірність невдачі, що може привести до розпачу. До вечора відносини з оточуючими будуть приходити в норму. Не будьте педантичними і дріб'язковими — це може викликати тільки роздратування.

ТЕРЕЗИ
Сьогодні успіх буде залежати від вашої гнучкості та вміння пристосовуватися до нових умов. Ви можете отримати вигідне замовлення або привабливу пропозицію про участь у вигідному проекті. У другій половині дня можливі несподівані перешкоди і перепони, які будуть сприяти невдалого результату розпочатої справи. Можливий сумбур в почуттях і бажання позбавитися від відповідальності.

СКОРПІОН 
Критичний день. Розчарування будуть переноситися з труднощами і з зростаючим озлобленням. Ви поступово втратите відчуття впевненості в собі, прийде відчуття своєї непотрібності. Не рекомендується займатися самоїдством і звинувачувати себе у всьому. Вам необхідний відпочинок.

СТРІЛЕЦЬ 
День символізує захист життєвих ідеалів і принципів, трансформацію статевої енергії. З самого ранку очікуйте непорозумінь і розбіжностей з оточуючими людьми. Ваше прагнення до змін і негативне ставлення до будь-яких форм примусу можуть створити проблеми у відносинах з керівництвом. Відсутність дипломатичних талантів робить вас уразливими, однак завдяки розуму і винахідливості ви завжди можете знайти вихід з будь-якої критичної ситуації.