Новини про зірок
Подобається

Гороскоп на 24 квітня

19/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 24 квітня

Гороскопи

Козеріг 
День сприятливий для початку нової справи. Вам вдасться проявити талант і продемонструвати ділову хватку, що не залишиться непоміченим керівництвом або колегами. Можливо, ви здійсните ті мрії, які останнім часом не залишали вас.

ВОДОЛІЙ
Девіз дня — любов, спокій і злагоду. День сприятливий для подорожей, відпочинку в лісі біля багаття на березі водойми. Постарайтеся провести весь вільний час з коханою людиною, що благотворно позначиться на вас обох. У другій половині дня несподівана звістка змусить вас переглянути плани на наступний тиждень.

РИБИ
День напружений, пов'язаний з розщепленням свідомості. Багатьом Рибам буде важко поєднувати протиріччя активного і пасивного почав. Може виникнути перенапруження, і, як наслідок, велика ймовірність нещасних випадків. У вирішенні будь-яких проблем покладайтеся тільки на себе. Не чекайте допомоги з боку. Відносини з обранцями будуть критичними, ймовірний розрив. Вам сьогодні варто проявити зібраність і терпіння.

ОВЕН
День сприятливий для початку нової справи. Сьогодні у чоловіків-Овнів з'явиться можливість блиснути талантами, проявити всі свої здібності. Однак ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися підтримкою партнерів або схваленням впливових покровителів. Беручи 2017 рішення, будьте Обережні. У другій половині дня ймовірна зустріч зі старими друзями. Намагайтеся не згадувати про минулі сварки, взаємне нерозуміння, посварилися.

ТЕЛЕЦЬ
Сьогодні вас може зацікавити вигідну ділову пропозицію, яке слід добре обміркувати. Ваш життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, що не дозволить виявити ділові здібності досить активно. Зірки не рекомендують також поки міняти місце роботи або шукати заробітку в інших сферах діяльності.

БЛИЗНЮКИ 
Будьте пильні і обережні в обіцянках. Не приймайте ніяких важливих рішень і вичікуйте. Можливо деяке переміщення по службових сходах, але обстановка на роботі сьогодні не надто сприятлива. В цей день остерігайтеся пліток і наклепів. Хтось знову намагається доставити вам неприємності. Не намагайтеся зараз досягти нових рубежів: дуже скоро період накопичення сил і засобів зміниться різким рухом вперед.

РАК 
Сьогодні вас можуть підстерігати несподіванки. Ймовірно, вам пощастить укладати вигідний контракт. Не рвіться до нових рубежів. Збирайте сили і гроші — ривок попереду. Можливо, вам захочеться змінити обстановку, роботу. Трохи» потерпіть, зараз не час. Не сприймайте занадто емоційно успіхи в кар'єрі та справи, так як вони потребують великих матеріальних витрат.

ЛЕВ 
Сьогодні у жінок-Львів з'явиться можливість блиснути талантами, проявити всі свої здібності. Винахідливість, шарм, невгамовна фантазія зроблять вас центром уваги і допоможуть вирішити будь-які труднощі. Чоловікам-Левам чекає зустріч зі старими друзями. Намагайтеся не згадувати про минулі сварки, взаємне нерозуміння, посварилися. Сни бувають щасливими і виконуються. Цифри, зірки у сні — до несподіваної звістки.

ДІВА 
День сприятливий для початку нової справи. Ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися підтримкою і схваленням впливових осіб. Вам вдасться проявити талант і продемонструвати ділову хватку. Переговори з партнерами обіцяють успішний результат. Можна на час не згадувати про сварки, взаємне нерозуміння, сварки. Можливо, ви здійсните ті мрії, які останнім часом не залишали вас.

ТЕРЕЗИ
День перетворень і змін. Можливо деяке переміщення по службових сходах. Велика ймовірність вигідної ділової пропозиції, яке слід добре обміркувати. У будь-якому випадку постарайтеся закріпитися на зайнятих позиціях. Не залишайте без уваги симптоми захворювань.

СКОРПІОН 
Твереза оцінка поточних подій дозволить уникнути помилок та прорахунків. Перш ніж думати про розширення вашого підприємства або плануванні відпочинку, гарненько зважте свої можливості. Не слід розповідати про свої плани, так як можете привернути до себе увагу недоброзичливців. У даний момент дуже важливо підтримувати гарні відносини з начальством і колегами. Людина, яка перебуває поруч, здатний допомогти вам позбавитися від поганого настрою.

СТРІЛЕЦЬ
В цей день остерігайтеся пліток і підступів недоброзичливців. Будьте пильні і обережні в обіцянках — зірки попереджають про ймовірну агресії. Не намагайтеся сьогодні добитися прориву в справах: даний період несприятливий для корінних змін. Після роботи поспішайте додому і не здійснюйте вечірніх прогулянок на самоті.