Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 24-30 квітня

19/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 24-30 квітня

КОЗЕРІГ 
Венера починає регресивне рух. Вплив похмурого Сатурна може зумовити сварку або скандал з коханою людиною. Від вас залежить — буде повний розрив відносин чи ні. Сьогодні краще не дратуватися і тримати себе в руках, так як ситуація зажадають від вас максимальної зібраності і витримки.

ВОДОЛІЙ
Небезпека для здоров'я. Не виключені травми, отруєння або загострення хронічних захворювань. Несприятливі будь-які фізичні навантаження або напружена розумова робота. Вплив людей, з якими вам доведеться спілкуватися, може виявитися так велике, що ви потрапите під їх залежність. Жінкам-Водоліям слід остерігатися романтичних пригод, які можуть мати небажані наслідки.

РИБИ 
Важка, конфліктна тиждень. Можуть трапитися сварки з оточуючими, які вирішаться не на вашу користь. Проте не засмучуйтеся, особливо якщо поруч з вами будуть надійні друзі. Їх безкорисливість і відданість позитивно позначаться на подальшому вашої долі. Однак не варто заспокоюватись і відкладати рішення проблем на завтра. Якщо ви виявите належну розсудливість, то наступні дні можуть принести успіх у вирішенні всіляких спірних питань та укладанні угод.

ОВЕН 
Сприятливо проявляти активність і фантазію. У відносинах з близькими — гармонія і довіру. Влаштуйте сьогодні маленьке сімейне свято — і спогади про нього ще довго не залишать вас.

ТЕЛЕЦЬ 
Можливо, творчу уяву і кипуча енергія змусять зайнятися проектуванням довгострокових планів. Постарайтеся стримати свій запал: ви ризикуєте піддатися ілюзіям. Перевірте свої ідеї логікою і тверезим розрахунком.

БЛИЗНЮКИ 
Дуже ймовірні складнощі в професійних справах: будь-які ваші дії можуть обернутися проти вас, тому постарайтеся в цей нелегкий день не приймати кардинальних рішень, інакше ви ризикуєте зіпсувати стосунки з колегами. Зверніть увагу на своє здоров'я і здоров'я близьких. Повноцінний відпочинок на свіжому повітрі, спілкування із друзями й гарний сон допоможуть зняти напругу.

РАК 
Можливо, що численні фантазії прийдуть вам у голову. Але ви ризикуєте піддатися ілюзіям. Постарайтеся перевірити свої ідеї логікою і тверезим розрахунком. Цей тиждень може стати днем спокуси плоті.

ЛЕВ 
Сприятливі подорожі, прогулянки по зимовому лісі, активний відпочинок серед однодумців. Не виключено знайомство з цікавою людиною, який на якийсь час займе всі думки. Цей день дуже вдалий для наведення порядку в будинку, ремонту або благоустрою квартири.

ДІВА 
Критична тиждень. Сьогодні краще не дратуватися і тримати себе в руках, так як близькі зажадають від вас максимальної віддачі. Здоров'я ваше дещо похитнеться, а тому спробуйте відвідати хоча б басейн — вода вас заспокоїть і підбадьорить одночасно. Ваш організм потребує такої струсу.

ВАГИ 
Тиждень спокус. Сьогодні вас можуть засмутити невеликі сімейні неприємності. Потрібно набратися терпіння, постаратися прислухатися до голосу свого серця, а не покладатися на залізну логіку і тверезий розрахунок. Цей день може стати днем спокуси плоті.

СКОРПІОН 
Вельми вірогідні складності в особистому житті: величезне прагнення до свободи в значній мірі пригнічує почуття обов'язку перед близькою людиною або родичами, тому вірогідні сварки або взаємне невдоволення. Життєвий потенціал починає поступово знижуватися — не виключено, що будь-які ваші дії можуть обернутися проти вас. Постарайтеся в цей день не приймати кардинальних рішень, інакше ви ризикуєте остаточно зіпсувати відносини з партнером.

СТРІЛЕЦЬ 
Хороша тиждень для Стрільців творчих професій. Вони зможуть розібратися з накопиченими справами або зміцнити власні позиції. Несправедливість, допущена по відношенню до вас чи до когось з вашого оточення, може викликати у вас спалах обурення. Ймовірно, кривдник пошкодує, що зв'язався з вами, проте ваші запальність і непродумані вчинки ніколи не вирішували проблем. Чесність і прямота суджень допоможуть вам виправити становище. В особистому житті передбачається несподівана приємна подія. Дивіться в майбутнє з оптимізмом.