Гороскопи
Подобається

Гороскоп 26 квітня

19/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп 26 квітня

Гороскопи

КОЗЕРІГ 
Можливо, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень. Зірки радять зважити свої очікування або претензії до партнерів і подумати, що і як можна виправити або удосконалити. Слід владнати старі справи, а сміливі проекти залиште на більш відповідний час.

ВОДОЛІЙ 
Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Зростають творчі здібності, інтуїція, сексуальність. Ймовірно, що ви сьогодні будете захоплені не зовсім звичайною справою, результати якого можуть повністю змінити ваш світогляд. Сни можуть виявитися пророчими. Комахи у сні — до неприємностей або тяжкої хвороби знайомого (можливо, смерті).

РИБИ
День присвячений родині, дітям, вдома. Домашні клопоти поглинуть вас повністю. Побутові проблеми вийдуть на передній план. Сприятливо робити великі покупки, купувати нерухомість. Можливо, вас чекають великі і приємні зміни, пов'язані з дітьми. Не перенапружуйтеся фізично і розумово. Рекомендується відпочинок біля води.

ОВЕН 
Суперечливий день. Зірки готові допомогти вам у спробі досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. Позитивні тенденції першої половини дня забезпечать успіх в укладенні угод або в комерційних операціях. Добре звертатися до начальства або в органи правосуддя. Не виключено, що жінок-Овнів чекає сюрприз, приємна новина або подарунок від близької людини. Сон здійсниться через тиждень. Туман, дим у сні — невелика переборна 2017 небезпека.

ТЕЛЕЦЬ 
День сприятливий для подорожей, піших прогулянок, відпочинку на березі водойми. Сьогодні найбільш підходящий день для того, щоб змінити обстановку і розвіятися в суспільстві приємних людей. У першій половині дня жінки-Тельці можуть познайомитися з цікавою людиною, який на якийсь час займе всі їхні думки. Для чоловіків-Тельців існує ймовірність сварки або дрібної сварки з ким-небудь із близьких родичів або членів сім'ї. Один з «чистих» днів. Рекомендується утримання, обмеження споживання тваринної їжі.

БЛИЗНЮКИ 
День сприятливий для подорожей. Будь-яка поїздка виявиться вдалою. Ймовірно деяке поліпшення фінансового положення, пов'язане з вигідною покупкою або випадковим виграшем. Увечері уникайте широкого спілкування. Не виключені обмани, серйозні провокації, зрада друга. Проведіть вечір у колі сім'ї та развлекайте себе якими-небудь тихими домашніми радощами: читанням книг, спілкуванням з рідними, переглядом нових відеокасет, прослуховуванням музики.

РАК 
День присвячений родині, дітям, вдома. Домашні клопоти поглинуть вас повністю. Побутові проблеми вийдуть на передній план. Прорахуйте свої можливі витрати і реальні доходи: це допоможе вам ефективно вирішити всі господарські справи. Досвід друзів і близьких надасть незамінну допомогу.

ЛЕВ 
Ваше старанність і працездатність принесуть свої плоди. Не відмовляйтеся від порад, допомоги і підтримки партнерів — участь доброзичливо налаштованих до вас людей допоможе уникнути помилок. Зріс життєвий потенціал сприятливо позначиться на здатності до самовираження. У сексуальній сфері поки що не передбачається ніяких значних змін.

ДІВА 
Позитивні тенденції першої половини дня забезпечать успіх в укладенні угод або в комерційних операціях. Ймовірно отримання прибутку, здійснення давньої мрії або несподівана приємна звістка. Ви сповнені життєвих сил. А тому робіть те, що вважаєте за потрібне. Зірки радять зважити свої очікування й претензії до партнерів і подумати, що і як можна виправити. Можливо, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень.

ТЕРЕЗИ
Не виключені обмани, серйозні провокації, зрада друга. Емоційний фон багатьох Терезів буде занадто бурхливе, що тільки зашкодить кар'єрі і з'явиться причиною втоми і роздратування в кінці дня. Проведіть вечір у колі сім'ї та развлекайте себе якими-небудь тихими домашніми радощами: читанням книг, спілкуванням з рідними, переглядом нових відеокасет; добре також послухати музику.

СКОРПІОН 
Негативні тенденції попередніх днів можуть позначитися і на сьогоднішній день. Предметом вашого занепокоєння можуть стати проблеми з дітьми, з батьками, матеріальні труднощі в домашньому або дачному господарстві. Небажано робити остаточних і важливих рішень. Наступний тиждень має бути більш благополучною.

СТРІЛЕЦЬ 
Вдалий день. Ймовірно отримання прибутку, здійснення давньої мрії або несподівана приємна звістка. Не виключено, що ви зможете з блиском проявити себе, однак слід визначити межі своїх можливостей. Сміливість або прагнення братися за здійснення глобальних проектів може обернутися проти вас або негативно позначитися на вашому самопочутті.