Новини про зірок
Подобається

«У них в очах така безнадія»: Олег Скрипка жостко висловився з приводу АТО та вітчизняних зірок

17/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
«У них в очах така безнадія»: Олег Скрипка жостко висловився з приводу АТО та  вітчизняних зірок

Олег Скрипка: Хтось йде на фронт, а хтось їде в Москву і заробляє

Фронтмен гурту ВВ пояснив, чому не засуджує українських артистів, які їдуть в Москву на заробітки. Український музикант Олег Скрипка в інтерв'ю виданню Апостроф розповів про концерти в зоні АТО, обстріл, допомогу військовим та позиції вітчизняних артистів щодо ситуації між Україною і Росією, — Корупція Стар

Популярне: Що ж з ним стало.. Джим Керрі шокував шанувальників вмить постарівшим обличчям

Скрипка сказав, що він і його родина допомагають українським військовим.

Так, до цієї справи долучилися навіть діти музиканта, які зібрали гроші на тепловізор для свого вчителя, який пішов на фронт. Так, допомагаємо, і речі на фронт висилаємо, і гроші на тепловізори збирали і збираємо. Олег Скрипка разом з колегами з групи підтримує українських військових не тільки матеріально, але й морально – виступами.

А давати концерти в зоні АТО іноді доводиться у вкрай складних умовах, коли замість сцени – вантажівка, на голові каска, на грудях – бронежилет, а над головою свистять кулі. Але не це залишило найбільший відбиток в душі артиста, а мирні жителі, яким фактично доводиться виживати в нелюдських умовах. …ці люди дуже сильно відрізняються від тих людей, які з нашої території. У них такі погаслі погляди.

У них в очах така безнадія. Такі люди навіть на концерт підходили. Артист зізнався, що намагається якомога частіше їздити в зону бойових дій, так як відчуває відповідальність перед собою і своєю родиною: “Я їжджу для себе, для своєї сім'ї. По-перше, ти розумієш, що ти прикладаєш невелику частку для того, щоб у нас тут не було війни.

А по-друге, тут ще є такий досить делікатний момент. Як тільки почалася війна, кожен чоловік, якщо він більш-менш адекватний, задає собі питання: поїду я на фронт воювати? Свідомо чи підсвідомо це питання виникає, і ти робиш свій вибір, теж свідомо або підсвідомо. Я зробив вибір такий: я людина не військова, я не вмію стріляти. У мене таке мирне справа, я хочу грати, і підтримувати своїх, і з дітьми, і тому подібне. Але ти все одно віддаєш свою енергію, свій час, допомагаєш ти їздиш іноді туди. Може не так часто, як хотілося, але ти це робиш“. Скрипка також відповів на ще одне серйозне питання: “Наскільки це важливо, щоб відомі люди їздили в прифронтові зони?“.

Немає загальної думки. Є конкретне рішення кожної людини. Саме моє рішення таке, а в інших людей є своє рішення. Хтось йде на фронт, а хтось їде в Москву і заробляє. Кожен сам за себе відповідає, зі своєю совістю діалог веде.