Новини про зірок
Подобається

Олег Вінник розкрив таємничі подробиці свого минулого та про заробітки в Німеччині

16/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Олег Вінник розкрив таємничі подробиці свого минулого та про заробітки в Німеччині

Відомий співак із Черкащини Олег Винник розповів про таємниці свого життя

Популярний виконавець Олег Винник, що родом із Черкаської області, продовжує інтригувати прихильників своїми таємницями, — Корупція Стар

Популярне: Фани шоковані: Кадри із святкування Дня Народження Пугачової вразили всіх!

Цього разу дізнатися хоть щось про таємничого співака намагався Юрій Горбунов у рамках програми "Світське життя", йдеться на сторінці відомого телешоу.

— Олеже, вітаю! Я перший раз в такій ролі. Точно знаю, що є частина людей в українському шоу-бізнесі, які тобі заздрять. Тому що вони не збирають таких аншлагів, не збирають палац “Україна”, не мають такої кількості гастролей та заробітків. Ти тримаєшся трохи осторонь щоу-бізнесу. Між собою люди стають кумами, ходять в гості один до одного. Я не знаю жодного, хто б дружив з Олегом Винником, хто б був у нього вдома. Ніхто не знає, яка в нього сім’я, хто дружина і чи є у нього діти.

-Ох, Юрчик, і ти туди ж!

-Ну, а як?

-В мене часу навіть для себе немає, я проводжу на колесах, тільки 120 концертів в середньому в рік. Це не говорить про те, що у мене ні з ким немає стосунків.

-З ким ти дружиш?

-Першою з нашого шоу-бізнесу я познайомився з Оленкою Вінницькою.

-При твоєму зовнішньому вигляді мусить бути час на спортзал, на догляд за собою. Де цей спортзал? Де можна побачити Олега Винника, який тягає гантелі?

-На даний момент я працюю в Берліні. В мене дуже добрий тренер, реальний, серйозно тренує. Для мене спорт – це перша чоловіча справа взагалі. Це і для голови, і для тіла. Коли чоловік займається спортом, він завжди молодий. Коли він молодий, він завзятий і потрібний. Спорт для мене, як їжа. Що стосується форми, то, напевно, показати ще не час.

-Так, напевно, ще не час, як й показати дружину, дітей, якщо вони є.

-Ну, дитячі садки я не буду показувати.

-Але вони є?

-Декілька є.

-Це вже ми хоч про щось поговорили. А якщо до тебе звернеться будь-яка компанія, скажуть: “Олеже, ми дивимося на ваше волосся, чи можете ви стати обличчям нашої компанії”? Ти погодишся?

-Ти знаєш, якщо буде такий класний шампунь, кращий за яйце і оцет яблучний…

-Ти народні методи згадуєш?

-Мама навчила.

-То ти погодишся?

-Погоджусь.