Новини про зірок
Подобається

Катя Гордон вперше показала свого обранця, відомого бізнесмена (ФОТО)

16/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Катя Гордон вперше показала свого обранця, відомого бізнесмена (ФОТО)

Обранець Каті Гордон виявився великим бізнесменом (ФОТО)

Зірка демонструє ідилію з батьком молодшого сина. Катя Гордон розсекретила коханого. Молода жінка, яка нещодавно стала мамою вдруге, заінтригувала передплатників знімком, на якому вона зображена в обіймах невідомого чоловіка, — Корупція Стар

Популярне: Фани шоковані: Кадри із святкування Дня Народження Пугачової вразили всіх!

Співачка, автор пісень і бізнесвумен Катя Гордон 19 лютого стала мамою вдруге. Зірка народила сина, якого за порадою батька хлопчика назвала Серафимом.

Варто відзначити, що всю вагітність Катя Гордон була неймовірно активною. Вона продовжувала працювати у своїй юридичній фірмі, брала участь у проекті «Голос», давала концерти і часто з'являлася в різних ток-шоу. 

Словом, вела себе досить відкрито, намагаючись мовчати лише про одне – про батька свого малюка. Катя Гордон не хотіла нічого нікому розповідати про те, від кого вона чекає другу дитину, залишаючи за собою право вирішувати, коли повідомляти світові про свого коханого.

І здається, цей день настав. Напередодні Катя розмістила в мікроблозі фото, на якому вона зображена в компанії чоловіка. Зірка ніяк не прокоментувала знімок, обмежившись лише трьома крапками. 

Однак, кадр говорить сам за себе – Гордон на ньому просто світиться від щастя, ніжно припавши щокою до щоки свого кавалера. І на запитання однієї з передплатниць «Це він?» молода мама відповіла ствердно. Правда, пізніше свій коментар Катерина видалила.
1492332332_600x600_0xc0a8399a_3899058981492259827

Незважаючи на те, що в кадрі видно тільки половина особи передбачуваного обранця Каті Гордон, користувачі соціальних мереж впізнали в ньому великого бізнесмена, 45-річного Ігоря Мацанюка. Він відомий як один з найбільш успішних підприємців міжнародного інтернет бізнесу, по праву вважається також і одним з прабатьків російського ігрового ринку.

Шанувальники Каті Гордон, побачили зворушливе фото в мікроблозі, почали вітати зірку і бажати їй щастя.

«Красива пара! Великої любові вам», «Справжнього жіночого щастя вам, Катя!», «Ви зовні дуже схожі, як рідні по крові!», «Добре виглядаєте і типаж Катін», — захоплено відреагували передплатники Гордон.

До речі, незадовго до народження другого сина Катя Гордон зізнавалася, що не проти третього заміжжя і навіть хотіла би обвінчатися зі своїм обранцем. Однак вона вважає, що їхні стосунки з батьком дитини ще недостатньо перевірені часом. 

«Якщо раніше я виходила заміж швидко, то тепер не хочу повторити тієї ж помилки, — говорила Катя Гордон в одному з інтерв'ю. — Наші стосунки з моїм нинішнім чоловіком тривають близько року. І як би склалося наше життя далі, знаю одне: про дітей я жалкувати не буду, навіть якщо ми з ним розійдемося».