Новини про зірок
Подобається

ОЦЕ ТАК: Невже Наташа Корольова вагітна?

15/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
ОЦЕ ТАК: Невже Наташа Корольова вагітна?

Саме таке припущення зробили фанати співачки, побачивши її новий пост.

Прихильники Наталії Корольової та Сергія Глушка в курсі, що подружжя давно мріє народити другу дитину. Пара навіть пробувала ЕКО, але безрезультатно. Подружжя зізналося, що залишили все на самоплив і волю божу. Так що поки у пари підростає лише єдиний син Архип, — передає Корупція Стар

Популярне: Рікі Мартін розповів про свої потаємні бажання! Такої відвертості не чекав ніхто!

І ось, новий пост в записі Королевою дав фанатам надію, що в досить незабаром Королева знову стане мамою. Наталія опублікувала власний намальований портрет. У волоссі виконавиці «розпускаються» різнокольорові сердечка. А підпис вийшла дуже інтригуючою: «В очікуванні дива», — підписала малюнок Королева, супроводивши пост хештегом #магиялюбви #наташакоролева.

Природно, передплатники зірки одразу ж припустили, що їх улюблениця знаходиться в цікавому положенні, тому почали вітати її з цією подією. Однак сама Королева відповідати на привітання не поспішає і чутки про свою другу вагітність не підтверджує.

Її чоловік також пішов від прямої відповіді, зазначивши, що вони з Наталею – творчі люди, тому можуть народжувати «не тільки собі подібних». Тарзан також сказав, що поки утримається від коментарів, але попередив, що «це буде сюрпризом для усіх».

Який сюрприз готують подружжя — нову пісню чи все-таки другу дитину – передплатникам залишається лише здогадуватися, сподіваючись, що вони не поквапилися з привітаннями.

Screenshot_5-12