Зіркові скандали
Подобається

Холостяк 7: саме розпусне побачення за історію ШОУ!

15/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Холостяк 7: саме розпусне побачення за історію ШОУ!

Холостяк вирішив пожити деякий час у будинку дівчат.
14 квітня в ефір вийшов 6 випуск найромантичнішого шоу країни "Холостяк 7". Щорічно перед екранами своїх телевізорів завмирають серця мільйонів жінок, адже шоу за 7 років свого існування стало по-справжньому улюбленим і найбільш очікуваним, — передає Корупція Стар

Популярне: Рікі Мартін розповів про свої потаємні бажання! Такої відвертості не чекав ніхто!

Кращі з кращих чоловіки дозволяють підкорити себе самим приголомшливим дівчатам. В цьому році місце холостяка займає 29-річний плавець Дмитро Черкас, якого за гарну зовнішність глядачки вже встигли прозвати "Кеном". 

За серце красеня б'ються достойні дівчини, використовуючи всі методи боротьби і свої жіночі чари. А холостяк тим часом пильно розгадує всю сутність милих дам.

У минулому випуску Діма відправив додому Сашу і Софу. Також вперше за історію існування проекту дівчину відпустили додому для зустрічі з дитиною. Таким чином, Юля поїхала всього на кілька днів, про що зовсім не підозрюють інші учасниці, тріумфуючи над своїми маленькими перемогами.

У цьому випуску абсолютно несподівано для всіх головний герой приїхав в будинок дівчат з гучною заявою "Я залишаюся з вами жити!". Що природно, красуні відразу ж зраділи, що відбувається, приготували всі свої стріли любові, адже "жертва" так близько, як ніколи.
Оскільки Діма вже кілька разів ловив красунь на брехні, їм було прийнято рішення переглянути деякі епізоди кастингу. Побачене трохи збентежило хлопця. 
Найпікантніше побачення випало на плечі Христини і Дмитра. Воно було в стилі вельми популярного фільму "50 відтінків сірого". Всі найсміливіші бажання молодих людей втілилися.

LvRPSmEX2-M
Також на побачення відправився Холостяк з Лілею, яка сама запросила його. Сюрприз дівчата дуже порадував красеня. 
Вирішила взяти ініціативу в свої руки і "хороша дівчинка Ліда", тому вирушила на допомогу до Діми. А вона допомагала йому розслабитися романтичним масажем. 
У всіх була можливість сказати Дмитру все найважливіше та задати усі питання.

SS_rirmKWVs