Новини про зірок
Подобається

Українці не можуть в це повірити: Оксана Марченко іде з «Х-фактора»! Причина Вас шокує!

14/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Українці не можуть в це повірити: Оксана Марченко іде з «Х-фактора»! Причина Вас шокує!

Напередодні Великодня Оксана Марченко звернулася до шанувальників із заявою про зміни в її житті. Ведуча привітала українців з наступаючим святом і повідомила, що йде з «Х-фактора», — передає Корупція Стар

Популярне: Відома, заручена телеведуча відправилась до Барселони, дізнайтесь з ким і навіщо

Заява Оксани Марченко:

«Дорогі друзі! Хочу привітати вас з прийдешнім святом свят ─ світлим Христовим Воскресінням! Особисто для мене цей день ─ це воскресіння життя, це нове народження, це початок чогось великого, чистого і прекрасного. Щиро всім бажаю цього небесного почуття, бажаю, щоб Благодать Божа торкнулася хоча б краєчка кожної вашої долі! Щоб ваші душі переповнювала радість світла! Щоб все краще і нове ─ втілювалося в життя. Бажаю, щоб любов стала для кожного тією їжею, без якої ми не можемо існувати.

Прийдешнє Воскресіння Христове приносить і в моє життя великі зміни… Я з величезною вдячністю прощаюся з коханим "Х-фактором" і безмежно дякую своїх колег, професіоналів ─ телевізійників, з якими мені пощастило працювати. Я з величезною любов'ю буду згадувати наших приголомшливих учасників, які назавжди залишаться в моєму серці.

І з великою радістю повідомляю, що я починаю працювати над новим телевізійним проектом, який я вважаю великим урочистим етапом свого життя».
Звернення Оксани Марченко з'явилося на її сторінці в Facebook вранці 13 квітня.