Новини про зірок
Подобається

Джолі знову під вінець: Пітт в сльозах! Анджеліна обирає весільну сукню. НЕ попадайте!

14/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Джолі знову під вінець: Пітт в сльозах! Анджеліна обирає весільну сукню. НЕ попадайте!

Актриса зупинила свій вибір на британському бізнесменові Голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка розлучилася зі своїм чоловіком актором Бредом Піттом, зібралася заміж.

Так, принаймні, пишуть західні ЗМІ. Репортерам навіть стало відомо, хто став обранцем Енджі. У виданні InTouch Weekly пишуть, що Анджеліна не на жарт захопилася якоюсь 40-річним британським бізнесменом і філантропом, ім'я якого чомусь поки не повідомляється, — передає Корупція Стар

Популярное: Відома, заручена телеведуча відправилась до Барселони, дізнайтесь з ким і навіщо

Кажуть, що актриса вже давно поклала на нього око". Джерела з близького оточення зірки Голлівуду повідомили, що Джолі познайомилася з бізнесменом на вечірці спільних друзів у Лондоні. За іншою версією, красуня зустріла нового кавалера на одному із заходів ООН. У даний момент закохані нібито з нетерпінням чекають закінчення судових тяжб актриси з Бредом Піттом, щоб оформити стосунки офіційно.

У ЗМІ повідомляють, що підготовка до весілля вже йде повним ходом, тому що роман пристрасної, темпераментною Анджеліни з багатим британцем розвивається з космічною швидкістю. Ця новина буквально звалила з ніг Бреда Пітта

. "Він навіть не здогадувався, що вона з кимось почала зустрічатися, не кажучи вже про весілля. Навіть одна думка про те, що якийсь інший чоловік проводить час з його нащадками, заподіює Бреду біль. Це дико виводить його з себе", – повідомило джерело.