Новини про зірок
Подобається

Віталій Козловський розповів дитячі історії і показав зворушливі сімейні фото

13/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Віталій Козловський розповів дитячі історії і показав зворушливі сімейні фото

Віталій Козловський показав зворушливі родинні фото

Співак Віталій Козловський приїхав до Львова, щоб в родинному колі відсвяткувати 70-річний ювілей свого батька Віталія Сергійовича, — Корупція Стар

Популярне: Тіна Кароль звалила всіх наповал своєю сукнею із голими грудьми і новою зачіскою

У мережі Віталій поділився милими родинними фото, а заодно й розповів кілька дитячих спогадів.

"Спогади про Великдень – одні з найсвітліших з дитинства. Мама пекла паски за день до свята. Так робили всі, тому якщо у цей день вийти у двір – звідусіль були такі запахи свіжої випічки, що голова йшла обертом. Але на вулицю в цей день мене не було вигнати – я крутився біля мами на кухні.

u5exnhmikv8

Вона завжди пекла паски з родзинками, а я родзинки в тісті не любив. Тому мама виділяла мені шматочок тіста без родзинок, з якого я ліпив фігурки, булочки у формі кісок та інші вироби, і мама потім їх запікала для мене. Яйця теж фарбував сам – звичайними фломастерами, малював все, що в голову прийде – і виходило красиво, яскраво. Увечері того ж дня йшли до церкви освятити паски та яйця.

img_2453

Для мене завжди виділяли окремий кошик, я його сам прикрашав – вербою, зеленню, рвав мирт у дворі, викладав все красиво. І заодно на мене покладався обов'язок прикрасити велику корзину. Старався, щоб було краще всіх", — розповів під фото співак.