Зіркові скандали
Подобається

Величезний скандал стався навколо Регіни Тодоренко, ведучій загрожує звільнення і досить великий штраф

13/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Величезний скандал стався навколо Регіни Тодоренко, ведучій загрожує звільнення і досить великий штраф

Регіну Тодоренко можуть звільнити з «Орла і Решки», стягнувши величезний штраф.

Щось якось ні дня без скандалу. Ледь відійшли від витівки Івана Дорна, як відзначилася моя улюблениця Регіна Тодоренко: ведуча «Орла і решки» під час зустрічі з глядачами в Новосибірську раптом відверто розповівши чимало цікавого, — Корупція Стар

Популярне: Тіна Кароль звалила всіх наповал своєю сукнею із голими грудьми і новою зачіскою

І що золота карта з необмеженим лімітом, яка дістається одному з ведучих – насправді, міф, і що бюджет кожної програми жорстко обмежений, а шикарні апартаменти в готелях просто беруть в оренду на кілька годин…

«Золота картка… вона існує, але як символ багатства», – зізналася Регіна новосибірцям. – «Все-таки програма, яку ми знімаємо, – це, в деяких моментах, постановочне шоу. Найчастіше готелі надають нам за бартером, ми знімаємо в них не дві доби, а три години. За цей час потрібно встигнути відзняти басейн, джакузі і скоріше виїхати, тому що в готель якийсь король Оману приїжджає! Ночуємо ж ми всі там, де можна прожити на 100 зелених доларів».

Природно, одкровення Регіни не залишилися непоміченими генпродюсером проекту Нателлой Крапівіной, яка вже пригрозила ведучій санкціями:

«Я, м'яко кажучи, була здивована тим, як легко Тодоренко ввела в оману величезну кількість шанувальників нашої програми, більше семи років розповідає абсолютно чесно і достовірно про те, як можна провести уїк-енд з різними бюджетами, – обурилася Нателла. – Для мене як генерального продюсера проекту завжди було принципово важливим відповідати ідеї. Золота картка – це не символ, це реальні гроші, якими продюсери розпоряджаються у рамках програми в необмеженій кількості.

Єдина умова – це має бути в межах жанру і не суперечити морально-етичним нормам. За всю історію нашого тревел-шоу ми жодного разу не обрізали бюджет і не заганяли себе в рамки. Безумовно, ми не можемо витратити за уїк-енд більше, ніж фізично можливо, і це, мабуть, єдине обмеження.

Але те, що пані Тодоренко дозволяє собі подібні, по суті – брехливі, коментарі, – це питання її некомпетентності та незалученості в проект. Вона ж не є організатором знімального процесу, не є продюсером шоу, відповідно, не володіє реальною інформацією. Навіщо їй це? Можливо, в цілях особистого піару. За такі неприпустимі заяви Регіна буде оштрафована, можливо, звільнена після закінчення сезону».

Як з'ясували журналісти, Регіні загрожує штраф у розмірі двох мільйонів.

Отримати коментар самої Тодоренко з того приводу мені поки не вдалося.

Не знаю, як тепер дівчина буде викручуватися, але, боюся, гнів Нателли Крапівіної втихомирити нелегко.

Щиро переживаю за всіх і сподіваюся, що все владнається.