Новини про зірок
Подобається

Як Джамала взбісила суддів «Голос Країни» та чим дратує більшість глядачів

12/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як Джамала взбісила суддів «Голос Країни» та чим дратує більшість глядачів

"Голос країни-7": чому так всіх дратує Джамала

Джамала, вигравши "Євробачення", стала гордістю країни. Тепер вона допомагає країні вибирати учасників на наступне "Євробачення", судить талантів у новому сезоні шоу "Голос країни", дає свої концерти на кращій майданчику країни. Її обличчя тепер часто зустрічається на рекламних плакатах. Загалом, вона стала в Україні "великий-превеликий зіркою", — Корупція Стар

Популярне: Тіна Кароль звалила всіх наповал своєю сукнею із голими грудьми і новою зачіскою

І, схоже, зазналась..

На шоу "Голос країни" Джамала взяла за правило розмовляти в повчальною й повчальною манері. І якщо спочатку це викликало подив, то з часом стало і зовсім дратувати. Причому не тільки телеглядачів, а й суддів, її ж колег. При кожному новому учаснику шоу камера показує її сморщенное у незадоволеній гримасі обличчя і, здається, сама Уїтні Х'юстон не змусить її розвернути крісло. 

Все це ще більш контрастно виглядає на тлі інших суддів, які максимально коректно діляться своїм професійним думкою, а не лягають на сцену, звинувачуючи співака в некомпетентності і невміння співати. Джамала навіть примудрилася вже образити інших суддів, коли у відповідь на їх захоплення талантом співака, заявляла прямо протилежне: мовляв, цей співак тягне не більш ніж на завсідника посереднього караоке-клубу…

Соцмережі реагують поки що мляво. З'являються лише обережні коментарі: мовляв, я-то звичайно чоловік терплячий, але як вам Джамала? І, правда: ти ж не знаєш реакції інших. А раптом наша "велика зірка" дратує (О, боже!) лише тебе одного і вийде "дуже незручно"?

Але ні! Виявилося, що багатьом набридли вокальні "моралі" співачки та її зауваження абсолютно до всіх, навіть дійсно талановитим учасникам. І коли почалися вокальні дуелі, вона не давала шансу ні своїм, ні іншим співакам, вимагаючи ідеального, на її думку, виконання. 

До чого я це все? 

Склалося стійке враження, що ми розбалували її, і велика слава прийшла до неї раніше, ніж підготувався її незміцнілий від зіркової хвороби організм. Телеглядач, хоч і не маючи Джамалиных вокальних даних, не любить, коли його вважають некомпетентним і ображають "простих людей з вулиці", з якими він себе сам і ототожнює. 

Напевно, кожен артист проходить через етап самоідентифікації як зірки світу і, звичайно, з часом ми її пробачимо. Залишилося тільки дочекатися, поки спаде її пиху, і вона стане знову тієї самої кримськотатарської дівчиною з чудовим голосом, за який, власне, ми її і полюбили.