Новини про зірок
Подобається

Відома співачка вперше опублікувала сімейні фото з новонародженим сином

12/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відома співачка вперше опублікувала сімейні фото з новонародженим сином

Співачка Наталі опублікувала перші сімейні фото з новонародженим сином

Російська співачка Наталі стала багатодітною мамою. Вона народила третього сина і вже виписалася з пологового будинку. На радість шанувальникам, співачка розмістила в Мережі перші знімки з новонародженим сином, — Корупція Стар

Популярне: Тіна Кароль звалила всіх наповал своєю сукнею із голими грудьми і новою зачіскою

Російська співачка, виконавиця хітів "Вітер з моря дув" і "О, Боже, який чоловік" Наталі (справжнє ім'я — Наталя Рудіна) поділилася зі своїми шанувальниками кадрами з виписки з пологового будинку.

Зазначимо, що співачка народила третього сина в п'ятницю, 7 квітня. Через три доби після пологів маму і малюка вже виписали з пологового будинку.

Зустрічав співачку її чоловік, Олександр Рудін. Ймовірно, чоловік встиг приготуватися до появи сина в будинку і придбати все необхідне для перших днів його життя. Артистка вірила в прикмети, а тому не хотіла нічого купувати заздалегідь.

Також стало відомо, що новонародженого назвали Євгеном. Цим сім'я навіть порушила традицію — у всіх синів і чоловіка імена починаються на букву "А".

Співачка неодноразово зізнавалася в тому, що дуже мріє про велику сім'ю і має намір стати мамою втретє. Кожного з малюків виконавиця буквально вимолила у небес.

Близько десяти років Наталі намагалася народити першу дитину, і лише віра в диво допомогла здійснити мрії знаменитості. У 2001 році на світ з'явився її первісток Арсеній, а другий дитина, Анатолій, народився в 2010-м.