Новини про зірок
Подобається

Марина Порошенко поділилась секретом приготування президентської паски (ВІДЕО)

11/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Марина Порошенко поділилась секретом приготування президентської паски (ВІДЕО)

"Рецепт від Марини": Порошенко розповів, як приготувати смачну паску

Президент України Петро Порошенко напередодні свят на особистій сторінці в Facebook поділився великоднім рецептом своєї дружини. Приступати до випічки перша леді радить вже в чистий четвер, — Корупція Стар

Популярне: Такого ще точно не було: Фотографії голої дружини Дантеса розсмішили увесь інтернет!

"Обов'язково перед початком приготування тіста потрібно прочитати молитву, щоб паска вийшла вдала і смачна".

"Для опари: розводимо в 1 л молока 100 гр. дріжджів, додаємо 50 гр. масла і борошна до консистенції густої сметани (2 — 2,5 ст.). Поставити опару необхідно в тепле місце на півгодини, можна загорнути навіть ковдрою, щоб навіть малий протяг не завадив їй піднятися".

110260396068676661142964891198446978072004n_1

"Поки опара підходить, ретельно вимиваємо 200-300 гр. родзинок і викладаємо їх на рушник, щоб вийшла зайва волога. На малому вогні розтоплюємо 250 гр. маргарину, який додасть пишноти і 250 гр. вершкового масла, яке зробить нашу паску смачною і ароматною. Також вже можна поставити на малий розігрів духовку".

"Коли опара підійшла ми додаємо масло з маргарином, 8 яєць і 4 жовтки (4 білка будемо використовувати для глазурі), 1 пакетик ванільного цукру. Також додаємо 1-1,5 склянки фруктози, 3 ст. л. масла, родзинки. Починаємо замішувати просіяним борошном, якою буде потрібно 1,5 — 2 кг. Слід спостерігати при вимішування тіста, скільки потрібно борошна. В результаті наше тісто повинно стати м'яким, тягнеться, пористим і не прилипати до рук".

Снимок
"Після вимішування ставимо посуд з тістом в більш велику ємність з гарячою водою, щоб воно піднялося, накриваємо рушником і чекаємо 15-20 хв. Поки воно підходить можемо підготувати глазур: збиваємо білок з цукром до густої білої піни, якою потім будемо прикрашати паску".

"Готове тісто розкладаємо у форми на 2/3 форми. Стежимо аби кожна порція тесту була без родзинок нагорі, адже вони підгорять в духовці при випічці і змінять смак. Після дамо тесту 10-15 хв. піднятися у формах і ставимо в духовку, яку нагріли до 180 градусів, на 45-50 хвилин".

"Готові паски дістаємо і даємо їм охолонути, прикрашати глазур'ю їх слід охолодженими, щоб потім "біла шапка" не потріскалася. Чим і як прикрашати паски далі кожна господиня сама вибере на свій смак".

"Приємного апетиту!"

Варто відзначити, що в мережі пост Порошенка зібрав понад 18 тисяч лайків і 3 тисяч перепостів. У коментарях користувачі мережі дякують подружжю за відкритість та увагу до співгромадян.